Siirry sisältöön
Toimipaikka

Perhekeskus Pohjatuuli

Perhekeskus Pohjatuuli toimii Kankaanpään, Jämijärven, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten alueilla. Perhekeskuksemme on palvelujen kokonaisuus, joka sisältää lapsille ja perheille suunnatut hyvinvointia ja terveyttä edistävät, kasvua ja kehitystä edistävät sekä varhaisen tuen ja hoidon palvelut. Perhekeskus Pohjatuulen toimipaikat sijaitsevat osoitteissa Torikatu 7 A, 2 krs ja Tapalankatu 20.

Mikä on perhekeskus?

Perhekeskuksella tarkoitetaan palvelukokonaisuutta, joka sisältää lapsille, nuorille ja perheille suunnatut hyvinvointia, kasvua ja kehitystä edistävät toiminnot. Perhekeskuksen palvelut toimivat ja niitä johdetaan yhtenä kokonaisuutena. Satakunnan hyvinvointialue on jaettu neljään perhekeskusalueeseen; perhekeskus Pohjatuuli, Lounatuuli, Suvituuli ja Etelätuuli. Perhekeskustoimintaa kehitetään koko ajan hyvinvointialueella ja tavoitteena on lasten, nuorten ja perheiden palvelujen alueellinen yhdenvertaisuus ja yhdenmukaiset toimintamallit. Perhekeskukset tekevät tiivistä yhteistyötä kuntien sivistystoimen sekä seurakuntien, järjestöjen yms. toimijoiden kanssa.  

Henkilö painaa puhelimen näytöltä Pyydä apua -nappia.

Pyydä apua

Kun ei oikein tiedä mitä apua tarvitsee tai mistä apua saisi, voi painaa Pyydä apua -nappia. Napin kautta saa apua tai palvelua jättämällä yhteydenottopyynnön mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ammattilainen on yhteydessä avun tarvitsijaan 1-3 arkipäivän kuluessa. Palvelu on suunnattu lapsiperheille ja nuorille kiireettömän avun saamiseksi.

Perhekeskus Pohjatuulen yhteystiedot

Palveluiden yhteystiedot löydät palvelusivuilta.

Hannaleena Vuorinen

vastuuyksikön päällikkö

hannaleena.vuorinen@sata.fi

040 652 4269

Elisa Saarivirta

ylilääkäri

elisa.saarivirta@sata.fi

040 652 4294

Anu Sorvali

osastonhoitaja (neuvolat ja opiskeluhuolto)

anu.sorvali@sata.fi

044 577 3301

Perhekeskus Pohjatuuli sosiaalisessa mediassa