Siirry sisältöön

Digitaalinen asiointi

Tervetuloa käyttämään digitaalisen asioinnin palveluita! Voit hoitaa monia asioita kanssamme myös verkossa. Laajennamme digitaalisen asioinnin palveluita jatkuvasti.

Tältä sivustolta löydät käytössäsi olevat digitaalisen asioinnin palvelut sekä tietoa niistä. Monet digitaalisen asioinnin palvelut edellyttävät vahvaa tunnistusta verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla, mutta osaa palveluista voit käyttää myös ilman vahvaa tunnistusta. Jätä meille palautetta palveluistamme.(siirryt toiseen palveluun)

Digitaalisen asioinnin palvelut

Arvioi hoidon tai palvelun tarpeesi

Arvioi oireesi Omaolossa. Saat arvion hoidon tarpeesta ja tarvittaessa yhteyden alueesi terveydenhuollon ammattilaiseen.

Arvioi Omaolossa oletko mahdollisesti oikeutettu omaishoidon tukeen, liikkumisen tukeen tai henkilökohtaiseen apuun. Saat myös ohjeet tuen hakemiseksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä hoitoosi tai palveluusi liittyen. Digitaalinen yhteydenotto on käytössä osassa palveluista. Tutustu myös chat-palveluihimme, jotka löytyvät sivun oikeasta alakulmasta.

Satakunnan hyvinvointialueen laajuiset palvelut

Aluekohtaiset palvelut

Käytä ajanvarauspalveluita

Tee ajanvaraus digitaalisesti tai tarkastele, siirrä tai peru sinulle varattuja aikoja. Digitaalinen ajanvaraus on käytössä osassa palveluista.

Satakunnan hyvinvointialueen laajuiset ajanvarauspalvelut

Aluekohtaiset ajanvarauspalvelut

Tarkastele digitaalisesti erikoissairaanhoidon ajanvarauksia

Täytä hakemuksia ja lomakkeita

Uusi reseptejä tai katso hoitotietojasi

Katso terveys- ja reseptitietojasi sekä uusi reseptejä Omakanta-palvelussa. Voit myös tallentaa elinluovutus- ja hoitotahtosi.

Osallistu etävastaanotolle

Liity sinulle varatulle etävastaanotolle ammattilaiselta saamasi ohjeistuksen mukaan. Jos sinulle on lähetetty etävastaanottolinkki tekstiviestillä tai sähköpostilla, käytä sitä liittyessäsi varatulle etävastaanottoajalle.

Satakunnan hyvinvointialueen laajuiset etävastaanottopalvelut

Aluekohtaiset etävastaanottopalvelut

Tutustu hoito-ohjeisiin

Tutustu hoitoosi liittyviin ohjeisiin Hoito-ohjeet.fi –sivustolla

Edistä terveyttäsi digitaalisesti

Arvioi elintapojasi ja henkistä hyvinvointiasi Omaolon digitaalisen terveystarkastuksen avulla. Voit myös saada apua ja tukea elämäntapamuutoksiin erilaisista Omaolon hyvinvointivalmennuksista.

Mobiiliapuri

Mobiiliapuri on sovellus, joka tukee hoitoasi. Saat sen kautta kaiken tiedon, joka liittyy sairaalakäyntiisi. Tieto on helposti ymmärrettävää ja saat sitä vähän kerrallaan. Voit katsoa tulevia tapahtumia ja kuitata, että olet esimerkiksi lukenut tiedot tai vastannut kysymyksiin.

Kun seuraat Mobiiliapurin lähettämiä muistutuksia ja ohjeita, hoitosi sujuu suunnitellusti ja turvallisesti.

Mobiiliapuri muistuttaa sinua tärkeistä tehtävistä oikeaan aikaan. Se kertoo esimerkiksi, koska sinun täytyy jättää lääkkeet tauolle tai olla syömättä ja juomatta. Mobiiliapuri muistuttaa, että sinun pitää varata aika verikokeeseen tai muuhun tutkimukseen. Pääset tekemään varauksen sähköisesti, kun klikkaat Mobiiliapurissa olevaa linkkiä.

Voit täyttää Mobiiliapurissa myös esitietosi ja lääkitystietosi. Voit lähettää viestejä Satasairaalan ammattilaisille ja he voivat olla yhteydessä sinuun. Löydät Mobiiliapurista helposti sinua hoitavan yksikön yhteystiedot.

Löydät myös ajan tasalla olevat koronaohjeet Mobiiliapurissa olevien linkkien kautta.

Kun kotiudut sairaalasta, Mobiiliapuri on tukenasi vielä muutaman viikon.

Näin otat Mobiiliapurin käyttöösi

Löydät Mobiiliapurin sovelluskaupasta (Google Play tai App Store).

Voit ottaa sovelluksen käyttöösi, kun saat Satasairaalasta tekstiviestin, jossa on latauslinkki. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Mobiiliapuri on ilmainen sovellus. Se vie älypuhelimestasi tai tabletista suunnilleen saman verran tilaa, kuin 10 valokuvaa.

Mobilliapurin käyttö on vapaaehtoista, mutta ilmoita hoitoyksikköön, jos et halua tai voi ottaa sovellusta käyttöön.

Anna palautetta

Anna palautetta saamastasi hoidosta ja palvelusta.

Ilmoita vaaratilanteesta

Tee ilmoitus vaaratilanteesta. Ilmoitukset käsittelee potilasturvallisuudesta vastaava henkilö.

Digitukipalvelut

Digituki

Digituen sivuilta löydät oppi- ja tukimateriaaleja digituen kehittämiseksi sekä tutkittua tietoa digituen tarpeista, toimintaympäristöstä ja digiosaamisesta.

Digi- ja väestötietovirasto: Digituki(siirryt toiseen palveluun)

Ylen digitreeni

Ylen digitreeneistä saat apua ja tukea erilaisten digitaalisten palveluiden käyttöön.

Ylen digitreenit(siirryt toiseen palveluun)

Omakannan verkkokoulu

Omakanta tutuksi -verkkokoulutuksesta saat apua Omakannan käyttöön.

Omakannan verkkokoulu(siirryt toiseen palveluun)