Siirry sisältöön
Toimipaikka

Perhekeskus Etelätuuli

Rauman ja Eurajoen alueen perhekeskus Etelätuulessa (ent. Nortamon perhekeskus) tarjotaan lapsille, nuorille ja perheille ennaltaehkäiseviä, matalan kynnyksen palveluja ja työskentely on moniammatillista perhetyötä.

Perhekeskus Etelätuulen toimipaikat Raumalla sijaitsevat osoitteissa Nortamonkatu 30, Steniuksenkatu 2 (päärakennus sekä P-talo) sekä Kanavakatu 45. Nortamonkadulla toimii perhekeskuksen yhteydessä Cafe Perhekeskus, jossa tällä hetkellä toimii erilaisia ryhmiä yhteistyössä muun muassa järjestöjen kanssa.  Cafe Perhekeskuksen ohjema löytyy tapahtumakalenterista. Eurajoen toimipaikat sijaitsevat osoitteissa Rantaperentie 1, 27100 Eurajoki (neuvolat), Kalliotie 5, 27100 Eurajoki (sosiaalipalvelut) ja Kuivalahdentie 3, 29100 Luvia (neuvolat).

Mikä on perhekeskus?

Perhekeskuksella tarkoitetaan palvelukokonaisuutta, joka sisältää lapsille, nuorille ja perheille suunnatut hyvinvointia, kasvua ja kehitystä edistävät toiminnot. Perhekeskuksen palvelut toimivat ja niitä johdetaan yhtenä kokonaisuutena. Satakunnan hyvinvointialue on jaettu neljään perhekeskusalueeseen; perhekeskus Pohjatuuli, Lounatuuli, Suvituuli ja Etelätuuli. Perhekeskustoimintaa kehitetään koko ajan hyvinvointialueella ja tavoitteena on lasten, nuorten ja perheiden palvelujen alueellinen yhdenvertaisuus ja yhdenmukaiset toimintamallit. Perhekeskukset tekevät tiivistä yhteistyötä kuntien sivistystoimen sekä seurakuntien, järjestöjen yms. toimijoiden kanssa.  

Henkilö painaa puhelimen näytöltä Pyydä apua -nappia.

Pyydä apua

Kun ei oikein tiedä mitä apua tarvitsee tai mistä apua saisi, voi painaa Pyydä apua -nappia. Napin kautta saa apua tai palvelua jättämällä yhteydenottopyynnön mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ammattilainen on yhteydessä avun tarvitsijaan 1-3 arkipäivän kuluessa. Palvelu on suunnattu lapsiperheille ja nuorille kiireettömän avun saamiseksi.

Perhekeskus Etelätuulen yhteystiedot

Palveluiden yhteystiedot löydät palvelusivuilta.

Piia Murto

vastuuyksikön päällikkö

piia.murto@sata.fi

044 403 2028

Anna-Leena Uoti-Salo

neuvolapalveluiden esihenkilö

anna-leena.uoti-salo@sata.fi

044 403 5252

Mari Bryggare

opiskeluhuollon esihenkilö

mari.bryggare@sata.fi

044 403 2122

Tiina Ojansuu

lapsiperheiden sosiaalipalvelujen esihenkilö

tiina.ojansuu@sata.fi

044 793 3334

Tarja Valtonen

perheoikeudellisten palveluiden esihenkilö

tarja.valtonen@sata.fi

044 422 4411

Virpi Vikman

sihteeri

virpi.vikman@sata.fi

044 403 5251

Samuli Ylitalo

ylilääkäri

samuli.ylitalo@sata.fi

044 403 2620

Perhekeskus Etelätuuli sosiaalisessa mediassa