Siirry sisältöön

Perhekeskus Etelätuuli järjestää Jouluilo-keräyksen Rauman alueella

Uutinen

Perinteinen Jouluilo-keräys järjestetään tänäkin vuonna Rauman alueella. Keräyksen tarkoituksena on välittää joululahjoja niiden perheiden lapsille, joissa lahjan hankkiminen lapselle on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi haasteellista.

– Joulun alla on hyvä muistaa, että osa lapsista elää joulunsa eriarvoisessa asemassa eikä jouluiset lahjakääröt ole kaikille lapsille itsestäänselvyys. Tästä syystä on hienoa, että voimme tänäkin vuonna järjestää jo Raumalla tutuksi tulleen Jouluilo-keräyksen, toteaa opiskeluhuollon esihenkilö Mari Bryggare perhekeskus Etelätuulesta.

Jouluilo-keräyksessä kerätään lahjoitusten avulla lahjoja raumalaisille vähävaraisten perheiden alle 18-vuotiaille lapsille.

Lapsi tai nuori voi esittää lahjatoiveen Satakunnan hyvinvointialueen nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta yhdessä huoltajansa tai esimerkiksi perheen apuna toimivan ammattilaisen avustuksella. Lahjatoiveita voi esittää 1.11.–5.12. välisenä aikana. Joululahjalahjoituksia otetaan vastaan joulukuun alusta alkaen. Jos haluat lahjoittaa joululahjan vähävaraisen perheen lapsille, voit toimittaa sellaisen Rauman Nuorkauppakamarin keräyspisteeseen Rauman Prisman aulaan ajanjaksoilla 1.–4.12. ja 7.–10.12.

Mikäli lahjoja jää keräyksessä yli, toimitetaan niitä Rauman alueen lastensuojelun ja perhekeskuksen kautta eteenpäin tarvitseville lapsille. Keräys järjestetään Satakunnan hyvinvointialueen perhekeskus Etelätuulen ja Rauman Nuorkauppakamari ry:n yhteystyönä.

Lisätietoa aiheesta: