Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Reumasairauksien poliklinikka, Rauma

Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla epäillään tai on todettu tulehduksellinen reumasairaus. Teemme diagnooseja, eli selvitämme mikä sairaus sinulla on. Hoidamme ja seuraamme sairauttasi ja annamme sinulle ohjeita, miten itse hoidat itseäsi.

Varaa riittävästi aikaa käyntiä varten.

Toimimme Satasairaalan Rauman toimipisteen tiloissa.

Hyvä tietää

Olemme kehittäneet erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välille reumayhdyshenkilöverkoston. Sen tavoite on turvata reumapotilaidemme hoidon jatkuvuus ja parantaa yhteistyötä.

Olemme laatineet nivelreumapotilaan hoito- ja kuntoutusketjun. Olemme tehneet sen perusterveydenhuollon yksikön kanssa. Ketjun tavoitteena on, että perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito parantavat yhteistyötään, kun hoidamme nivelreumaa sairastavaa potilasta.

Aukioloajat

Poliklinikka on auki maanantaista perjantaihin kello 8.00-15.00. Peru tai siirrä aika viimeistään edellisenä päivänä kello 12.00 mennessä.

Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä, joka toimii kello 9.00-12.00. Jätäthän soittopyynnön, jos numero on varattu. Soitamme takaisin mahdollisimman nopeasti saman päivän aikana.

Yhteystiedot

Reumasairauksien poliklinikka Rauma

Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla epäillään tai on todettu tulehduksellinen reumasairaus.

Puhelin