Siirry sisältöön

Eurajoen lasten, nuorten ja perheiden palvelut siirtyvät Etelätuulen perhekeskuksen alaisuuteen

Uutinen

Eurajoen lasten, nuorten ja perheiden palvelut siirtyvät Etelätuulen perhekeskuksen alaisuuteen 1.1.2024 alkaen. Aiemmin Etelätuulen perhekeskukseen on kuulunut vain Rauman aluetta. Muutos on hallinnollinen eikä vaikuta palveluvalikoimaan.  

Satakunnan hyvinvointialueella toimii neljä perhekeskusta. Ensimmäinen toimintavuosi on osoittanut, että nykyiset perhekeskusalueet eivät ole parhaat mahdolliset. Perhekeskukset tarjoavat muitakin kuin sote-palveluita ja näiden erilaisten palveluiden yhteensovittaminen on vaikuttavampaa, kun perhekeskukset toimivat asukkaiden jo olemassa olevilla työ- ja asiointialueilla. 

– Käytännössä muutos vaikuttaa palvelujen johtamiseen ja esihenkilötyöhön. Asiakkaiden näkökulmasta muutos saattaa näkyä joidenkin työntekijöiden vaihtumisena. Esimerkiksi koulukuraattorien oppilasmäärää on nyt tasattu, minkä seurauksena heidän koulualueensa saattaa vaihtua, kertoo vastuualuejohtaja Anna Kuromaa

Työntekijöiden perustyönkuvat tai nimikkeet eivät muutoksen myötä muutu.  

Etelätuulen perhekeskuksen yhteystiedot ja palvelut löytyvät täältä: https://satakunnanhyvinvointialue.fi/perhekeskus-etelatuuli/ 

Eurajoen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kuulumisia voi seurata jatkossa Etelätuulen perhekeskuksen Instagram-tilillä: https://www.instagram.com/sata_perhekeskusetelatuuli/(siirryt toiseen palveluun)