Siirry sisältöön

Avoimet kesätyöpaikat 2024

Haluaisitko oppia lisää sote-alasta rennon ja mukavan työporukan tukemana? Innostutko kesätyöstä, jossa pääset aidosti auttamaan ihmisiä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa kesätöihin Satakunnan hyvinvointialueelle!

Haemme vielä kesätyöntekijöitä lukuisiin eri rooleihin: lähihoitajiksi, sairaanhoitajiksi, fysioterapeuteiksi, ohjaajiksi, sosionomeiksi, sosiaalityöntekijöiksi, osastonsihteereiksi, laitoshuoltajiksi sekä  ateriapalvelutyöntekijöiksi.

Hyvinvointialue tuottaa kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Satakunnassa, ja asiakkaitamme ovat kaikenikäiset Satakunnan alueen asukkaat. Olit sitten sote-alan opiskelija tai muuten kiinnostunut alan kesätöistä, meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva tehtävä. 

Emme oleta sinun olevan superammattilainen ja pyörittävän koko toimintaa omin avuin. Meille riittää, että sinulla on halu oppia uutta ja tehdä ihmisläheistä työtä. Ei siis kannata jännittää – meillä et jää yksin, vaan osaavat työkaverit opettavat ja ovat aina apunasi. Kesätyöntekijät ovat meille todella tärkeitä, ja odotamme sinua jo kovasti!

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Mahdollisuuden oppia ja kehittyä hurjaa vauhtia – lupaamme, että kesän lopussa osaamisesi on aivan eri tasolla kuin aloittaessasi!
  • Kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen, jonka avulla pääset sisään tehtäviin ja työporukkaan.
  • Mahtavan työyhteisön, joka ottaa sinut lämmöllä vastaan sekä tukee ja auttaa aina tarpeen tullen. Meillä et jää yksin.
  • Monipuolisen ja varman työnantajan. Meillä moni jää keikkalaiseksi myös kesän jälkeen tai palaa kesätöihin myös seuraavana vuonna. 

Miten haen?

Olemme halunneet tehdä hakemisen mahdollisimman helpoksi, eikä sinun tarvitse täyttää vaikeaa hakemuslomaketta tai kirjoittaa pitkää hakemuskirjettä. Mahdollisen haastattelukutsun ja päätöksen kesätyöstä saat nopeasti.  

Heräsikö kysymyksiä?

Jos et löydä ilmoituksista kaipaamaasi tietoa voit laittaa meille sähköpostia: rekrytointi@sata.fi

Hae rohkeasti mukaan sinua kiinnostaviin tehtäviin. Toivottavasti tapaamme kesällä – lämpimästi tervetuloa!


Meillä viihdytään ja moni palaa meille

”Hyvät työkaverit, jotka ottivat hyvin vastaan.”
”Uudet kokemukset, ammatillista varmuutta tuli lisää.”
”Työn monipuolisuus sekä kehittävyys. Avoin työilmapiiri ja huomioivat kollegat.”

– Kesän 2023 työntekijät tiivistivät kokemuksiaan Satakunnan hyvinvointialueella työskentelystä.


Kesä lääkärin sijaisena

Juulia vahvisti terveyskeskuksen rivejä Porissa kesällä 2023. Ennen viimeisen opiskeluvuotensa aloittamista ja lääkäriksi valmistumista Juulia vietti kesän sijaisena Satakunnan hyvinvointialueella.

Lue Juulian kesätyötarina

Nainen seisoo terveyskeskuksen käytävällä.