Siirry sisältöön

Avoimet kesätyöpaikat 2024

Haluaisitko oppia lisää sote-alasta rennon ja mukavan työporukan tukemana? Innostutko kesätyöstä, jossa pääset aidosti auttamaan ihmisiä? Jos vastasit kyllä, tervetuloa kesätöihin Satakunnan hyvinvointialueelle!

Satakunnan hyvinvointialueen kesän 2024 kesätyöpaikat aukeavat tiistaina 2.1.2024.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä lukuisiin eri rooleihin: lähihoitajiksi, sairaanhoitajiksi, fysioterapeuteiksi, ohjaajiksi, sosionomeiksi, sosiaalityöntekijöiksi, osastonsihteereiksi, laitoshuoltajiksi sekä  ateriapalvelu- ja puistotyöntekijöiksi.

Hyvinvointialue tuottaa kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Satakunnassa, ja asiakkaitamme ovat kaikenikäiset Satakunnan alueen asukkaat. Olit sitten sote-alan opiskelija tai muuten kiinnostunut alan kesätöistä, meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva tehtävä. 

Emme oleta sinun olevan superammattilainen ja pyörittävän koko toimintaa omin avuin. Meille riittää, että sinulla on halu oppia uutta ja tehdä ihmisläheistä työtä. Ei siis kannata jännittää – meillä et jää yksin, vaan osaavat työkaverit opettavat ja ovat aina apunasi. Kesätyöntekijät ovat meille todella tärkeitä, ja odotamme sinua jo kovasti!

Millaisia tehtäviä meillä on tarjolla?

 • Ikääntyneiden palveluissa kesätöitä löytyy kotisairaanhoidosta ja palveluasumisen parista. Työt soveltuvat lähihoitajille, sairaanhoitajille ja alan opiskelijoille. Ikääntyvien palveluissa tarjoamme mahdollisuuden kesäoppisopimukseen.
 • Aikuisten palveluihin terveysasemille sekä päihde- ja mielenterveyspalveluihin ja vammaispalveluihin etsimme erityisesti sote-alan ammattilaisia ja opiskelijoita: lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, ohjaajia, sosionomeja ja fysioterapeutteja.
 • Lasten, nuorten ja perheiden palveluihin haemme sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaajia, kuntoutuksen ohjaajia, sosionomeja, puheterapeutteja, yhteisöpedagogeja ja toimintaterapeutteja koko Satakunnan alueella sijaitseviin perhekeskuksiin ja lastensuojelulaitoksiin.
 • Erityis- ja sairaalapalveluista kesätöitä löytyy sekä erityistason osastoilta ja poliklinikoilta Porista sekä perustason hoito-osastoilta ympäri Satakuntaa. Sairaaloista löytyy paikkoja lähihoitajille, sairaanhoitajille, fysioterapeuteille, toimintaterapeuteille, sosiaalityöntekijöille, ravitsemusterapeuteille, psykologeille ja kätilöille – myös alan opiskelijoille.
 • Ateria- ja puhtauspalveluissamme on tarjolla ateriapalvelutyöntekijän ja laitosapulaisten kesätöitä. Laitoshuoltajan tehtävissä et tarvitse aiempaa kokemusta, ja myös oppisopimus on mahdollinen. 
 • Sihteeripalveluyksikköön etsimme osastonsihteereitä ja sanelujenkäsittelijöitä. Sanelunkäsittelyn kesätyöpaikkamme ovat suosittuja esimerkiksi lääkäriopiskelijoiden keskuudessa.
 • Diagnostisista ja kliinisistä tukipalveluista sekä suun terveydenhuollostalöytyy kesätöitä näiden alojen opiskelijoille ja osaajille.
 • Lisäksi meillä on tarjolla Puistotyön tehtäviä 16-vuotta täyttäneille Porissa, Ulvilassa ja Harjavallassa.

Voit lukea lisää tehtävistä linkkejä klikkaamalla. Kannattaa huomioida, että osassa tehtäviä vaadimme tiettyä määrää suoritettuja opintoja alalta. Työt ovat suurimmaksi osaksi kaksi- ja kolmivuorotyötä, mutta osassa rooleja on mahdollisuus päivätyöhön.  

Kesätyösi alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävästä riippuen touko–heinäkuussa. Hakiessasi voit kertoa, milloin pääsisit aloittamaan ja kuinka kauan voit työskennellä.

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Mahdollisuuden oppia ja kehittyä hurjaa vauhtia – lupaamme, että kesän lopussa osaamisesi on aivan eri tasolla kuin aloittaessasi!
 • Kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen, jonka avulla pääset sisään tehtäviin ja työporukkaan.
 • Mahtavan työyhteisön, joka ottaa sinut lämmöllä vastaan sekä tukee ja auttaa aina tarpeen tullen. Meillä et jää yksin.
 • Monipuolisen ja varman työnantajan. Meillä moni jää keikkalaiseksi myös kesän jälkeen tai palaa kesätöihin myös seuraavana vuonna. 

Miten haen?

Olemme halunneet tehdä hakemisen mahdollisimman helpoksi, eikä sinun tarvitse täyttää vaikeaa hakemuslomaketta tai kirjoittaa pitkää hakemuskirjettä. Mahdollisen haastattelukutsun ja päätöksen kesätyöstä saat nopeasti.  

Heräsikö kysymyksiä?

Jos et löydä ilmoituksista kaipaamaasi tietoa voit laittaa meille sähköpostia: rekrytointi@sata.fi

Hae rohkeasti mukaan sinua kiinnostaviin tehtäviin. Toivottavasti tapaamme kesällä – lämpimästi tervetuloa!


Meillä viihdytään ja moni palaa meille

”Hyvät työkaverit, jotka ottivat hyvin vastaan.”
”Uudet kokemukset, ammatillista varmuutta tuli lisää.”
”Työn monipuolisuus sekä kehittävyys. Avoin työilmapiiri ja huomioivat kollegat.”

– Kesän 2023 työntekijät tiivistivät kokemuksiaan Satakunnan hyvinvointialueella työskentelystä.


Kesä lääkärin sijaisena

Juulia vahvisti terveyskeskuksen rivejä Porissa kesällä 2023. Ennen viimeisen opiskeluvuotensa aloittamista ja lääkäriksi valmistumista Juulia vietti kesän sijaisena Satakunnan hyvinvointialueella.

Lue Juulian kesätyötarina

Nainen seisoo terveyskeskuksen käytävällä.