Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat

Tervetuloa harjoittelemaan Satakunnan hyvinvointialueelle! Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja ympäri Satakuntaa.

Harjoitteluissa oppiminen tapahtuu moniammatillisissa työympäristöissä ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Onnistunut harjoittelu edellyttää opiskelijoiden ja työyhteisön hyvää valmistautumista. Opiskelijan on hyvä miettiä ennalta harjoittelujakson tavoitteita sekä kerrata harjoittelupaikassa tarvittavia perustietoja ja taitoja. Jokaisessa harjoitteluyksikössä tavoitteena on tarjota mahdollisimman laadukasta ja hyvää ohjausta kaikille opiskelijoille ja turvata asiakkaiden ja potilaiden hyvä hoito ja palvelu myös tulevaisuudessa.

Harjoittelupaikkojen varaaminen

Harjoittelut toteutetaan yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Satakunnan hyvinvointialueella sosiaali- ja terveysalan AMK-opiskelijoiden harjoittelupaikat varataan Jobiili-järjestelmästä. Jobiillin harjoittelupaikkailmoituksista löytyvät kuvaukset harjoitteluyksiköistä sekä harjoittelupaikan tarvittavat lisä- ja yhteystiedot.

Ammatillisen koulutuksen työssäoppimispaikoista hyvinvointialueen edustaja sopii oppilaitosten opettajien tai edustajien kanssa.

Opiskelijoita sitovat henkilökunnan tapaan salassapito- ja vaitiolovelvollisuus sekä infektioyksikön sairaalahygieniaohjeistus. Harjoitteluun tullessa opiskelijalla tulee olla myös tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Seuraavat lomakkeet latautuvat linkistä käyttäjän laittelle:

Toimipaikkakohtaisia ohjeita

Satasairaalaan (Sairaalantie 3, Pori) harjoittelemaan tulevien tulee täyttää sopimus kulkutunnistimen ja avaimen käytöstä.

Harjoittelun jälkeen

Muistathan antaa palautetta harjoittelujakson viimeisen viikon aikana.

Ota yhteyttä

Sanna Suominen

Opiskelijaohjauksen koordinaattori

sanna.suominen@sata.fi

044 707 9435

Merja Koskinen

Opiskelijaohjauksen koordinaattori

merja.koskinen@sata.fi

050 464 5819

Hanna Liljeroos

Hoitotyön klinikkaopettaja (erityis- ja sairaalapalveluiden toimialue)

hanna.liljeroos@sata.fi

050 4635 038

Tiia Alanko

Hoitotyön klinikkaopettaja (erityis- ja sairaalapalveluiden toimialue)

tiia.alanko@sata.fi

050 412 5343