Siirry sisältöön

Anna palautetta harjoittelusta ja ohjauksesta

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelu

Harjoittelujakson lopussa kerätään sähköisen kyselyn avulla palautetta opiskelijaohjauksesta. Kyselyn tuloksia käytetään opiskelijaohjauksen laadun kehittämisessä sekä kansallisessa opiskelijaohjauksen vertaisarvioinnissa. Lisäksi palautetta harjoittelusta voi antaa suoraan harjoitteluyksikköön.

Palautteesi on meille tärkeää, kiitos vastaamisesta!

Saatekirje kyselyyn

Hyvä sosiaali- ja terveysalan opiskelija,

keräämme sähköisellä Opiskelijaohjauksen laatukyselyllä palautetta opiskelijaohjauksen laadusta Satakunnan hyvinvointialueella. Vastausten perusteella kehitämme opiskelijaohjausta ja oppimisympäristöjämme. Vastauksia käytetään myös kansallisessa opiskelijaohjauksen laadun vertailussa sekä mahdollisesti tutkimus- ja julkaisutoiminnassa. Kyselyyn vastaamalla annat suostumuksesi sille, että vastauksiasi käytetään edellä mainituilla tavoilla.

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, mutta vastaamalla voit vaikuttaa opiskelijaohjauksen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen. Voit jättää vastaamatta kyselyyn syytä ilmoittamatta, eikä se vaikuta asemaasi opiskelijana tai tulevana työntekijänä. Kyselyn vastaukset käsitellään ja raportoidaan luottamuksellisesti, eikä henkilöllisyytesi tule esiin. Harjoitteluyksikön tunnistetieto tarvitaan, jotta vastaukset ohjautuvat oikeaan yksikköön.

Opiskelijaohjauksen laatukysely sisältää seuraavat mittarit:

  • Clinical Learning Environment and Supervivion + Teacher -scale (© Saarikoski, M. 2002; Saarikoski, M. et al. 2008; Strandell-Laine, C. 2019)
  • Facilitative Student-Patient Relationship -scale (© Suikkala, A. 2019)
  • Oppminen harjoittelussa -mittari (© Valtakunnallinen opiskelijaohjauksen kehittämisverkosto ValOpe, 2021)

Kyselyyn ei ole mahdollista palata, joten vastaa kysymyksiin yhdellä kertaa. Vastaaminen kestää noin 15–20 minuuttia.

Kyselyn yhteyshenkilöt:

Sanna Suominen
opiskelijaohjauksen koordinaattori
etunimi.sukunimi(at)sata.fi

Merja Koskinen
opiskelijaohjauksen koordinaattori
etunimi.sukunimi(at)sata.fi