Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijat

Teemme tiivistä yhteistyötä Satakunnan alueen oppilaitosten kanssa. Mahdollistamme opiskelijoiden harjoittelu ja työssäoppimisjaksoja myös muista oppilaitoksista. Harjoittelu ja työssäoppiminen edellyttävät aina voimassaolevaa koulutusyhteistyösopimusta oppilaitoksen ja Satakunnan hyvinvointialueen välillä.

Satakunnan hyvinvointialueella on koulutusyhteistyösopimus seuraavien oppilaitosten kanssa. Mikäli oppilaitosta ei löydy listasta, opiskelijan tulee pyytää oppilaitoksensa opettajaa ottamaan yhteyttä opiskelijaohjauksen koordinaattoreihin.

Harjoittelupaikkojen ja työssäoppimispaikkojen varaaminen

Satakunnan hyvinvointialueella sosiaali- ja terveysalan AMK-opiskelijoiden harjoittelupaikat varataan Jobiili-järjestelmästä. Jobiillin harjoittelupaikkailmoituksista löytyvät kuvaukset harjoitteluyksiköistä sekä harjoittelupaikan tarvittavat lisä- ja yhteystiedot.

Ammatillisen koulutuksen työssäoppimispaikoista hyvinvointialueen edustaja sopii oppilaitosten opettajien tai edustajien kanssa.


Ennen harjoittelua ja työssäoppimisjaksoa

Opiskelijoita sitovat henkilökunnan tapaan salassapito- ja vaitiolovelvollisuus sekä infektioyksikön sairaalahygieniaohjeistus. Ohjeisiin tulee perehtyä ennen harjoittelua.

Infektioturvallisuuskysely tulee täyttää ja tuoda harjoittelun alkaessa nähtäväksi harjoitteluyksikön esihenkilölle. Harjoitteluun tullessa opiskelijalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja tuberkuloosiselvitystä.

Seuraavat lomakkeet latautuvat linkistä käyttäjän laitteelle:

Toimipaikkakohtaisia ohjeita

Satasairaalaan (Sairaalantie 3, Pori) harjoittelemaan tulevien tulee täyttää sopimus kulkutunnistimen ja avaimen käytöstä. Täytetty ja allekirjoitettu sopimus palautetaan Satasairaalan neuvontaan kulkuluvan ja avaimen noutamisen yhteydessä.


Harjoittelun ja työssäoppimisjakson päättyessä

Muistathan antaa palautetta harjoittelujakson viimeisellä viikolla.


Opiskelijoiden työmahdollisuudet

Etsitkö keikkatyötä tai sijaisuutta? Katso hyvinvointialueen avoimet työmahdollisuudet


Ota yhteyttä

Sanna Suominen

Opiskelijaohjauksen koordinaattori

sanna.suominen@sata.fi

044 707 9435

Merja Koskinen

Opiskelijaohjauksen koordinaattori

merja.koskinen@sata.fi

050 464 5819

Hanna Liljeroos

Hoitotyön klinikkaopettaja (erityis- ja sairaalapalveluiden toimialue)

hanna.liljeroos@sata.fi

050 4635 038

Tiia Alanko

Hoitotyön klinikkaopettaja (erityis- ja sairaalapalveluiden toimialue)

tiia.alanko@sata.fi

050 412 5343