Siirry sisältöön

Topi Nyman on valittu vuoden 2023 suuhygienistiksi

Uutinen

Suun terveydenhuollon liikkuvan hammashoitotyön ja pop up -kouluhammashuollon asiantuntijamme, suuhygienistiTopi Nyman on valittu vuoden 2023 suuhygienistiksi. Palkinnot luovutettiin Suun Terveys -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa torstaina 9.11.2023. Lämpimästi onnea, Topi!

− Valinta tuntuu hyvältä, tunnustus antaa tietenkin valtavasti valoa syksyiseen arkipuurtamiseen, kertoo Topi Nyman ja jakaa samalla kiitokset kollegoiden kesken.
− Eihän tätä työtä ole hetkessä tehty, eikä tietenkään yksin. Omien työkaverien tuki ja molemminpuolinen avuliaisuus ovat tärkeitä asioista omassa työssä.

Vuoden 2023 suuhygienisti Topi Nyman hymyilee iloisesti tunnustuksen saamisen jälkeen kukkien ja diplomin kera.
Kuva Mirkka Järvinen

Nyman on ollut alusta asti mukana suun terveydenhuollon liikkuvan toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Nyman on laajasti verkostoitunut ja toimii linkkinä suun terveydenhuollon ja sivistystoimen välissä. Nymanin erityisosaamista on pelkäävien lasten ja erityislasten suun terveydenhoito. Hän työskentelee 14 eri koulussa, erityiskoulut sekä vastaanottokeskukset mukaan lukien. Nyman myös kouluttaa uusia pop up -laitteistojen käyttäjiä sekä kehittää liikkuvaa toimintaa  hankekoordinaattorina Kestävän kasvun Satakunta -hankkeessa.

Suun terveydenhuollon ammattilaiset STAL ry valitsee vuosittain sekä vuoden suuhygienistin että vuoden hammashoitajan. Valintaperusteita ovat esimerkiksi pitkä ja menestyksekäs työura tai poikkeukselliset työansiot.