Siirry sisältöön

Satakunnan hyvinvointialue, Y-tunnus: 3221304-3

Verkkolaskut

Satakunnan hyvinvointialue
OVT-tunnus 003732213043
Välittäjä Telia Finland Oyj / CGI
Välittäjän tunnus 003703575029

Toimittajaportaali

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Tähän tarvitsette tietokoneen ja internet-yhteyden. Portaalia käytetään selaimella. Rekisteröityäksesi toimittajaportaaliin ja tilataksesi käyttötunnuksen, siirry tekemään tukipyyntö alla olevasta linkistä.

Laskujen tietosisältö

Laskun tulee täyttää Verohallinnon ohjeen mukaiset pakolliset laskumerkinnät.

Hyvinvointialueille lähetettävissä laskuissa tulee näkyä T-alkuinen reititysviitenumero (aiemmin käytimme termiä tilausviite). Lisäksi laskulla voi olla ostotilausnumero (tunnus OT), sopimusnumero tai tilaajan nimi ja yksikkö. Samalle laskulle ei voi yhdistää eri reititysviitteillä olevia kuluja.

Hyvinvointialueen asiakaspalveluostoja koskevissa laskuissa tulee lisäksi näkyä asiakkaan nimikirjaimet, mahdollinen maksusitoumus- tai päätösnumero, kotikunta tai palvelun myöntänyt aiempi organisaatio sekä mahdolliset muut sopimuksessa vaaditut laskun sisältötiedot.

Tunnisteet saa Satakunnan hyvinvointialueen tilaajalta. Reititysviitteet ovat uusia, joten aikaisempien organisaatioiden tilausviitteitä ei voi enää käyttää vuotta 2023 koskevissa laskuissa.

Laskuihin liittyvissä asioissa tulee olla ensisijaisesti yhteydessä tilaavan yksikköön. Laskujen maksuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä reititys.osre@sata.fi.

Maksuehto laskuissa on vähintään 21 päivää mikäli hankintasopimuksella ei ole muuta sovittu. Laskun liitteet toimitetaan laskun yhteydessä tai muulla erikseen tilaajan kanssa sovitulla tavalla.

Virheelliset laskut palautetaan lähettäjälle

Satakunnan hyvinvointialueen organisaation suuren koon ja maantieteellisen laajuuden vuoksi emme voi käsitellä puutteellisilla tiedoilla tulleita laskuja, vaan ne joudutaan palauttamaan korjattavaksi lähettäjälle. Korjattu lasku tulee päivätä päivämäärällä, jona se on tehty, ja sille lasketaan uusi eräpäivä tästä laskupäivästä.