Siirry sisältöön

Tukea hyvinvointiin ja terveyteen

Liikuntaneuvonnan palvelutarjotin

Kaipaatko apua liikunnan aloittamiseen? Etsitkö itsellesi sopivaa liikuntamuotoa? Liikuntaneuvonnan palvelutarjottimelta löydät oman kuntasi liikkumista ja elintapamuutosta tukevat palvelut.

Liikuntaneuvonnan palvelutarjotin

Kulttuurihyvinvoinnin palvelutarjotin

Kulttuurihyvinvointi on sitä, että kulttuuri- ja taidekokemukset vähentävät yksinäisyyttä ja syrjäytymistä ja lisäävät voimavaroja elämässä. Jokaisella on kulttuurisia tarpeita ja oikeuksia. Näiden tarpeiden toteutuminen on kulttuurihyvinvointia. Voit pitää huolta hyvinvoinnistasi osallistumalla kulttuuritoimintaan, kuten vaikka käymällä museoissa, taidetyöpajoissa tai konserteissa. Kulttuuri ja sen hyvinvointia tukevat vaikutukset läpäisevät koko ihmisen elämänkaaren. Kulttuurihyvinvointi osana ennaltaehkäisevää toimintaa ja elintapaohjausta voi vähentää raskaampien sote-palvelujen tarvetta ja tuoda kustannussäästöjä.

Kulttuurihyvinvoinnin palvelutarjotin

Kulttuuriresepti ja kulttuurikaveri

Kulttuuriresepti on vapaalippu kahdelle henkilölle yhteen kulttuurikohteeseen. Resepti on tarkoitettu haastavassa elämäntilanteessa olevalle satakuntalaiselle. Voit mennä yksin tai pyytää mukaan oman kaverin tai vapaaehtoisen kulttuurikaverin. Kulttuurireseptin tavoitteena on voimavarojen ja hyvinvoinnin lisääminen kulttuurin ja taiteen avulla. Kulttuuriresepti lisää kulttuurin saavutettavuutta ja mataloittaa osallistumisen kynnystä.

Kulttuuriresepti ja kulttuurikaveri