Siirry sisältöön

Tervetuloa tutustumaan uuteen S-rakennukseen − avoimet ovet 2.9.2023 kello 10-14

Uutinen

Porin Tiilimäen sairaalakampuksen uudessa S-rakennuksessa on avoimet ovet lauantaina 2.9.2023 kello 10-14. Tervetuloa tutustumaan psykiatrisen hoidon uusiin tiloihin osoitteessa Sairaalantie 3, 28500 Pori.

Opastetut kierrokset noin 10 henkilön ryhmissä lähtevät non-stoppina alkaen kello 10.00 S-rakennuksen pääovelta, joka sijaitsee A-rakennuksen pääoven vieressä. Kierros kestää reilun tunnin ajan. Vierailijat pääsevät tutustumaan kierrosoppaiden mukana rakennuksen tiloihin ja niihin sijoittuvien psykiatrisen hoidon yksiköihin. Toiminnasta eri yksiköissä kertovat yksiköiden esittelijät. 

Kierroksen kohteita ovat rakennuksen korkuinen valoaula, aistihuone, nuorten ulkoilupiha, lastenpsykiatrian osasto, syömishäiriöyksikkö, neuromodulaatioyksikkö, aikuispsykiatrian potilashuone ja turvasolu sekä avohoidon tilat ja henkilökunnan taustatyötila. Lisäksi S1 aulan luentosalissa esittäytyy Mieli-OLKA -piste, jossa on mukana eri yhdistystoiminnan edustajia.

S-rakennuksessa on esillä myös erityisesti sinne suunniteltua ja sen käyttötarkoitusta varten luotua taidetta, joka tukee psykiatrista hoitotyötä ja luo viihtyisää ympäristöä.

S-rakennus otetaan käyttöön syys-lokakuussa

S-rakennukseen sijoittuvat kaikki Satakunnan hyvinvointialueen psykiatrisen erikoissairaanhoidon toiminnot lukuun ottamatta Kankaanpään, Rauman ja Harjavallan poliklinikoita. Tiloihin siirtyvien poliklinikoiden ja osastojen muutot ajoittuvat 5.9.2023 – 5.10.2023 väliselle ajalle.