Siirry sisältöön

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali Tuula Pajamäelle

Uutinen

Tasavallan presidentti on myöntänyt sovellusasiantuntija Tuula Pajamäelle Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin itsenäisyyspäivänä 6.12.2022. Merkin ja kunniakirjan juhlallinen luovutustilaisuus järjestettiin maaliskuussa.

Tuula Pajamäki pitelee kukkakimppua.

Tuula on toiminut pitkäaikaisesti ja laajasti Satakunnan sairaanhoitopiirin ja JHL ry:n luottamustehtävissä parinkymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt Satakunnan sairaanhoitopiirissä ja vuoden alusta hyvinvointialueella lähes 40 vuotta.

Tuula on toiminut aktiivisesti sairaanhoitopiirin JHL ry:n hallituksen puheenjohtajana, jäsenenä, opintosihteerinä 15 vuoden ajan, työsuojeluvaltuutettuna 6 vuotta sekä JHL:n luottamusmiehenä 9 vuotta. Erityisesti hänen panoksensa ja tukensa on ollut arvokasta yhdistysrakennemuutoksessa Erityishuoltopiirin yhdistymiseksi JHL ry:hyn.

– Kaikki Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan alueet ovat vuosikymmenien aikana tulleet hänelle hyvin tutuiksi. Hän on pidetty ja tunnettu työ- ja luottamustoimiensa kautta koko työyhteisössään, erityis- ja sairaalapalveluiden toimialuejohtaja Petteri Lankinen kertoi onnittelupuheessaan.

Tuula on sovellusasiantuntijana vaikuttanut jämptiydellään, jämäkkyydellään ja positiivisella energisyydellään edistävästi työyhteisökultuuriin ja kehittänyt työyhteisöviestintää vaikuttavammaksi ja jokaisen ulottuville.

– Häntä on myös aina kehuttu erinomaisena työntekijänä. Hän muun muassa toteuttaa työpyynnöt aina erittäin nopeasti, josta häntä on kehunut useampikin ylemmän johdon edustaja. Lisäksi hän on aina auttavainen ja kannustava työtovereitaan kohtaan, ICT-johtaja Leena Ollonqvist ja viestintäpäällikkö Sini Gahmberg totesivat.

Yhteisön kehittämisestä kiinnostuneena ja innostuneena hän on antanut aikaansa myös luottamustoimissa niin työnantajan kuin ammattijärjestön tehtävissä. Työkaverit luonnehtivat häntä asiansa osaavaksi, tarkaksi ja tunnolliseksi, joka hoitaa kaikki tehtävänsä aina piirun verran paremmin.

– Olen iloisesti yllättynyt saamastani kunnianosoituksesta. Arvostan mitalin korkealle ja se on minulle merkityksellinen huipentuma pitkästä työurastani. Näen kunnianosoituksen yhteisenä kaikille henkilöille, jotka ovat tehneet laaja-alaisesti ja pitkäaikaisesti työtä työyhteisönsä hyväksi, Tuula Pajamäki kiitti.