Siirry sisältöön

Satasairaalan R-kioski avautumassa

Uutinen

Satasairaalan uuden S-rakennuksen eli Satapsykiatrian uudisrakennuksen yhteyteen rakentuneella R-kioskilla käy kova vilske. Suomen kuudennessa sairaala-R-kioskissa on kaikki viimeistelyä vaille valmista.

Uutta R-kioskia pyörittää kokenut Euralainen R-kauppias Teemu Siltanen. Teemulla on R-kioskit Eurassa sekä Säkylässä.

– Pari vuotta sitten minua pyydettiin mukaan tähän prosessiin. Nyt ollaan jo avajaisten kynnyksellä. Aika on mennyt todella nopeasti! Teemu kertoo.

Satasairaalan R-kioski poikkeaa tavallisista R-kioskeista, sillä valikoimaan ei kuulu nikotiini, – alkoholi- ja Veikkaus-tuotteita. Satasairaalan kioski on kuitenkin ainutlaatuinen Satakunnassa. Myynnissä on normaalien kioskituotteiden lisäksi erilaisia lounasvaihtoehtoja.

– Olemme niin kutsutusti ruokapainotteinen R-kioski, kioskivastaava Piia Siltanen kertoo.

Tarjolla on herkullisia paikan päällä valmistettavia keittoja sekä kattava salaattibaari. Myös aamiainen on tulossa valikoimiin. Valikoimaan kuuluu myös leluja ja pienelektroniikkaa.

– Meillä on laaja valikoima kaikenlaista ja asiakkaiden toiveita kuunnellaan, Piia täsmentää.

– Vastaavaa tarjontaa ei muissa Satakunnan R-kioskeissa ole, Teemu lisää.

R-kioski tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa ostosten yhteydessä käteistä rahaa.

Sairaalan R-kioski on sijainniltaan helposti saavutettavissa. Se sijaitsee S-rakennuksen viihtyisissä aulatiloissa ja on avoinna ihan kaikille – niin asiakkaille, henkilökunnalle kuin vierailijoillekin.

– Meitä kannattaa seurata somessa. Löydymme usealta somealustalta ja sieltä voi seurata aina vaihtuvia tarjouksia ja kioskin menoa, Teemu ja Piia toteavat.