Siirry sisältöön

Satakunnan hyvinvointialue järjestää kansalaisraadin palveluiden kehittämisestä jatkossa

Uutinen

Satakunnan hyvinvointialueen tulevaisuuden palveluita käsittelevään työpajaan on kutsuttu vanhusneuvoston, vammaisneuvoston, nuorisovaltuuston ja asiakasraadin jäseniä. 

Raati kokoontuu kesäkuun alussa neljä päivää kestävään työpajaan Poriin. Tapahtuman ajankohta on 5.-8.6.2023. Työpajan teemana on: Erinomaiset hyvinvointipalvelut – mikä tekee palvelusta hyvän? 

Työpaja alkaa taustatietojen läpikäymisellä hyvinvointipalvelujen muutokseen liittyen. Kansalaisraati käsittelee tulevaisuuden tarpeita. Tilaisuuksien pääpaino on osallistujien keskusteluissa ja mielipiteissä. Prosessin tuloksena muotoillaan Satakunnan hyvinvointialueen kansalaisraadin osallistujien kehittämisehdotus tulevaisuuden palvelutarjonnassa huomioitavaksi.

Valitut osallistujat tullaan jakamaan 5-6 -henkilön ryhmiin ja ryhmät pyritään kokoamaan demografisesti edustaviksi. Osallistujat ovat työpajan aikana pääosassa tuottamassa näkemyksiä. Lisäksi paikan päällä on asiantuntijoita alustamassa työpajoissa käsiteltäviä teemoja. Kansalaisraati järjestetään yhteistyössä Vaasan yliopiston kanssa.