Siirry sisältöön

PSOP palvelusetelijärjestelmän käyttöönoton koulutukset palveluntuottajille

Koulutus, Tapahtumat ja koulutukset
Aika:
19.12.2023 14:00 - 20.12.2023 10:00
Paikka:
Teams
Kohderyhmä:
Palveluntuottajat

Satakunnan hyvinvointialue on ottanut käyttöön PSOP palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän. PSOP on otettu käyttöön kotihoidon, yhteisöllisen asumisen, kuntouttavan päivätoiminnan, sotaveteraanien ja sotainvalidien leskien ja sotaleskien palveluiden, henkilökohtaisen avun ja lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteleissä.

Nyt laajennamme palvelusetelijärjestelmän käyttöä. Yleislääkärin vastaanoton, suun terveydenhuollon ja kuntoutuksen palveluseteleissä PSOP otetaan käyttöön 1.2.2024 alkaen. Palveluntuottajille järjestetään kaksi samansisältöistä koulutusta palvelusetelituottajaksi hakeutumiseen liittyen. Koulutukset järjestetään Teams-yhteydellä ja voit osallistua koulutukseen suoraan ilmoitettuna ajankohtana alla olevien linkkien kautta. Koulutuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Erikoislääkäripalveluiden ja koululaisten näöntutkimuksen palveluseteleissä PSOP käyttöönottoa valmistellaan alkuvuodelle 2024.  

Tulevista PSOP koulutuksista uutisoidaan lisää erikseen. 

Miten asiakas saa palvelusetelin käyttöönsä?

Palvelusetelin saanut asiakas voi kirjautua Parasta palvelua –verkkopalveluun mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.   

Palveluntuottajien vertailu löytyy Parasta palvelua –verkkopalvelusta. Vertailu näkyy myös verkkopalveluun kirjautumatta. 

PSOP- järjestelmän kautta myönnettyjen palveluseteleiden lähettämisessä asiakkaille hyödynnetään Suomi.fi-viestit palvelua. Kun asiakas on ottanut Suomi.fi-viestit käyttöön, asiakas saa palvelusetelin sähköisenä.