Siirry sisältöön

PSOP järjestelmän koulutuksia palveluntuottajille

Uutinen

PSOPissa on avoinna palvelusetelituottajien hakeutuminen seuraaviin palveluihin: säännöllinen ja tilapäinen kotihoito, kuntouttava päivätoiminta, yhteisöllinen asuminen, lapsiperheiden kotipalvelu ja henkilökohtainen apu. Lähipäivien aikana aukeaa haku sotaveteraanien ja sotainvalidien leskien ja sotaleskien palveluiden palvelusetelituottajaksi.

Edellä mainittujen palveluseteleiden ja kotihoidon ostopalvelun käyttöönottoon liittyen järjestetään palveluntuottajille PSOP koulutustilaisuudet palvelutapahtumien kirjaamiseen liittyen. Koulutukset järjestetään:

  • kotihoito, kuntouttava päivätoiminta, sotaveteraanien ja sotainvalidien leskien ja sotaleskien palvelut, lapsiperheiden kotipalvelu ja henkilökohtainen apu: Ti 19.9. klo 13–14 liity Teams-koulutukseen TÄSTÄ LINKISTÄ
  • kotihoito, kuntouttava päivätoiminta, sotaveteraanien ja sotainvalidien leskien ja sotaleskien palvelut, lapsiperheiden kotipalvelu ja henkilökohtainen apu: To 21.9 klo 14–15 liity Teams-koulutukseen TÄSTÄ LINKISTÄ
  • yhteisöllinen asuminen: To 28.9. klo 13–14 liity Teams-koulutukseen TÄSTÄ LINKISTÄ

19.9. ja 21.9. koulutukset ovat samansisältöisiä keskenään, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. 19.9. ja 21.9. koulutukset on suunnattu tunti- tai kappalepohjaisten palveluiden palveluntuottajille ja 28.9. koulutus vuorokausipohjaisten palveluiden palveluntuottajille. Koulutusten pääaiheena on palvelutapahtumien kirjaaminen ja maksuaineiston muodostuminen.