Siirry sisältöön
Palvelu

Tekunkorpi

Ryhmäkoti Tekunkorpi sijaitsee Porin Vähäraumalla ja tarjoaa ympärivuorokautista ja pitkäaikaista asumispalvelua kehitysvammaisille ja aikuisiällä vammautuneille henkilöille. Tarjoamme myös tukiasumista sitä tarvitseville henkilöille. Alue on rauhallinen ja lähellä ulkoilureittejä. Kauppa, pankkiautomaatti, apteekki ja muut palvelut ovat lähialueella. Tekunkorvessa on kolme solua: A-solu, B-solu ja C-solu. Tavoitteenamme on, että jokainen meillä asuva kokee olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi, sekä Tekunkorven kodiksi, jossa viihtyy. Meillä jokainen saa elää omannäköistään elämää.  Keskitymme kohtaamaan meillä asuvat ihmiset yksilöinä ja toimimme moniammatillisesti tiimityön pohjalta. Teemme myös yhteistyötä asiakkaidemme omaisten ja läheisten kanssa ja läheiset ovat aina tervetulleita käymään.    

Toiminta   

Tekunkorvessa toiminta lähtee asiakkaidemme tarpeista. Haluamme tarjota jokaiselle yksilöllistä ja turvallista asumista.  Asiakkaat osallistuvat arkipäivän askareisiin omien kykyjensä ja voimiensa mukaan. Meillä jokainen asiakas saa henkilökunnalta ohjausta, tukea ja apua ympäri vuorokauden.    

Tekunkorvessa toimimme kuntouttavan työotteen mukaisesti ja kunnioitamme asiakkaidemme elämänhistoriaa ja itsemääräämisoikeutta. Haluamme vahvistaa asiakkaidemme osallisuutta omassa elämässään. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme elämässä on sisältöä ja kannustammekin heitä osallistumaan sekä yksikön omaan, että sen ulkopuoliseen toimintaan ja tapahtumiin. Meillä kokoontuu viikoittain elokuvakerho ja pidämme asiakaskokouksen kerran viikossa. Järjestämme myös retkiä ja tapahtumia ja teemme seurakunnan kanssa yhteistyötä.   

Yhteystiedot  

Asumisyksikön esihenkilö 044 707 9149   

Varavastaava 044 707 9168   

A-solu 044 707 9154   

B-solu 044 707 4065   

Ryhmäkoti Tekunkorpi    Tekniikantie 4 A-C 28600 Pori