Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Ryhmäkoti Kuusi

Ryhmäkoti Kuusi sijaitsee Länsi-Porissa. Se on mukavalla paikalla ja palvelut ovat lähellä. Tarjoamme kodin ikääntyville kehitysvammaisille ihmisille.  

Meillä on henkilökunta paikalla vuorokauden ympäri. Toimintamme keskipisteenä olet sinä ja sinun tarpeesi.  

Haluamme, että tunnet ryhmäkoti Kuusen kodiksesi. Saat sisustaa asuntosi sellaiseksi kuin haluat ja kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi. Haluamme myös, että tunnet olosi turvalliseksi, kun asut meillä.  

Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi ja tavoitteenamme on tukea sinua, että saat elää mahdollisimman hyvää elämää. Pidämme huolta, että pystyt kykyjesi mukaan vaikuttamaan omiin asioihisi. Omahoitajasi varmistaa, että sinulla on kaikki hyvin. Lisäksi laadimme sinulle yksilöllisen suunnitelman. Se kertoo sinun elämästäsi ja siitä, millaista palvelua haluat.  

Arkeemme muodostuu tavallisista päivärutiineista, kodin askareista ja mukavasta yhdessäolosta mm. peleistä, askartelusta tai maalailusta ja ulkoilusta.  Teemme myös retkiä ja käymme ostoksilla. Kuusessa pidetään myös hartauksia seurakunnan toimesta.  

Kuusen asunnot on jaoteltu kolmeen ryhmään eli soluun. Ne ovat nimeltään Minttu, Meirami ja Muskotti. Jokaisessa solussa on viisi asuntoa. Asunnoissa on oma wc- ja suihkutila. Lisäksi on yhteistä oleskelutilaa.  

Omavalvontasuunnitelma  

Meillä on omavalvontasuunnitelma. Se on asiakirja, jossa kerromme, miten itse valvomme omaa toimintaamme. Jos haluat lukea suunnitelman, pyydä se asumisyksikön esihenkilöltä.  

Yhteystiedot  

Käyntiosoite  
Yläruukintie 19, 28610 Pori  

Puhelinnumerot  
Asumisyksikön esihenkilö,  puhelin 044 707 9237  

Sairaanhoitaja,  puhelin 044 707 9238  

Hoitajat,  puhelin 044 707 9241