Siirry sisältöön
Palvelu

Ryhmäkoti Kepolankoto  

Kepolankoto sijaitsee keskellä perinteikästä kansallismaisemaa Köyliössä, koivukujan läheisyydessä. Kepolankoto tarjoaa pysyvän ja turvallisen kodin 15 erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle. Kepolankodossa asunnot ovat jakautuneet kolmeen eri soluun, joista jokaisessa on asuinhuoneiden lisäksi oma pieni keittiöllinen yhteistila. Siellä voit viettää aikaa yhdessä asukastovereiden kanssa esimerkiksi televisiota katsellen tai musiikkia kuunnellen. Lisäksi meillä on suuri aidattu kesäterassi ja pieni piha-alue marjapensaineen ja omenapuineen. Kepolankodon välittömässä läheisyydessä sijaitsee kaikki välttämättömät peruspalvelut, kuten ruokakauppa, apteekki, pankki, fysioterapia ja kampaamo.  

Meillä on henkilökunta paikalla kaikkina vuorokauden aikoina. Henkilökunta tukee sinua itsenäisessä päätöksenteossa ja osallisuuden toteutumisessa. Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi. Tuemme sinua, jotta voit tehdä niin paljon asioita itse kuin osaat. Haluamme, että opit uusia asioita tai pidät yllä niitä taitoja, jotka jo osaat. Kannustamme sinua erilaisten harrastusten pariin.  
  
Voit käydä töissä jossakin lähiseudun toimintakeskuksessa. Pääset töihin taksikyydillä. Voit myös osallistua Kepolankodon itse järjestämiin matkoihin, joita ovat esimerkiksi kesäleiripäivät, laivamatkat tai erilaiset teatteri- tai konserttimatkat.  

Yhteystiedot

Osoite: Kuokkamaantie 5, 27710 Köyliö  

Ryhmäkodin henkilökunta: 044 707 9123  

Asumisyksikön esihenkilö: Outi Priia 044 707 9122