Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Ryhmäkoti Kepolankoto  

Kepolankoto sijaitsee keskellä perinteikästä kansallismaisemaa Köyliössä, koivukujan läheisyydessä. Kepolankoto tarjoaa pysyvän ja turvallisen kodin 15 erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle.

Kepolankodossa asunnot ovat jakautuneet kolmeen soluun eli osaan. Jokaisessa solussa on asuinhuoneita ja pieni yhteistila, jossa on keittiö. Voit viettää yhteisessä tilassa aikaa muiden kanssa ja katsoa vaikka televisiota tai kuunnella musiikkia.

Meillä on myös suuri aidattu kesäterassi ja pieni piha-alue, jossa kasvaa omenapuita ja marjapensaita.

Kepolankodon läheltä löytyvät kaikki peruspalvelut, esimerkiksi:

  • ruokakauppa
  • apteekki
  • pankki
  • fysioterapia
  • kampaamo.

Meillä on henkilökunta paikalla kaikkina vuorokauden aikoina. Henkilökunta tukee sinua, jotta voit tehdä itsenäisiä päätöksiä ja osallisuutesi toteutuu. Kunnioitamme oikeuttasi määrätä itse omista asioistasi. Tuemme sinua, jotta voit tehdä niin paljon asioita itse kuin osaat. Haluamme, että opit uusia asioita tai pidät yllä niitä taitoja, jotka jo osaat. Kannustamme sinua erilaisten harrastusten pariin.  
  
Voit käydä töissä jossakin lähiseudun toimintakeskuksessa. Pääset töihin taksikyydillä. Voit myös osallistua Kepolankodon matkoihin, joita ovat esimerkiksi kesäleiripäivät, laivamatkat tai erilaiset teatteri- tai konserttimatkat.  

Yhteystiedot

Käyntiosoite
Kuokkamaantie 5, 27710 Köyliö  

Puhelinnumerot
Ryhmäkodin henkilökunta, puhelin 044 707 9123  

Asumisyksikön esihenkilö Outi Priia, puhelin 044 707 9122