Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Ryhmäkoti Huhkolankoto  

Huhkolankoto sijaitsee Huittisissa lähellä kaunista puistoaluetta. Tarjoamme 11 asukkaalle asumista ja siihen liittyviä palveluja 24 tuntia vuorokaudessa.  

Tavoitteenamme on, että olet tyytyväinen ja voit elää meillä omannäköistä elämää. Henkilökuntamme huomioi tarpeesi ja pyrkii siihen, että toiminta kanssasi on tavoitteellista. Huhkolankodon toiminta on  osallistavaa ja kuntouttavaa. Toisin sanoen ohjaamme sinua tekemään mahdollisimman paljon itse, mutta autamme ja tuemme sinua tarvittaessa.  

Toiminta  

Huhkolankodossa jokainen saa olla oma itsensä ja osallistua arkeen omien voimiensa mukaan. Meille on tärkeää, että saat kertoa oman mielipiteesi ja päättää mahdollisimman pitkälle omista asioistasi. Sunnuntaisin suunnittelemme kanssasi seuraavan viikon ohjelman.  

Tuemme ja ohjaamme sinua käytännönläheisesti, jotta voit osallistua ja vaikuttaa elämässäsi ja laajemmin yhteiskunnassa. Käytämme myös erilaisia apuvälineitä, joiden avulla voimme avustaa sinua. Apuvälineitä ovat esimerkiksi pyörätuoli, nosturi, kommunikointilaite ja kuvat, joilla ohjataan toimintaa.  

Suurin osa asukkaistamme käy töissä Huittisten Jokirannan toimintakeskuksessa. Työpäivien määrä vaihtelee 1 ja 5 päivän välillä. Jos sinulla on vapaapäivä, voit hoitaa arjen askareita siivousta ja pyykinpesua. Vapaapäivänä voit myös hoitaa omia asioitasi.  

Yhteystiedot

Käyntiosoite 
Kartanontie 6, 32700 Huittinen  

Puhelinnumerot ja sähköposti
Henkilökunta, puhelin 044 707 9118, sähköposti huhkolankoto@sata.fi(avautuu uuteen ikkunaan)  

Esihenkilö Päivi Maine, puhelin 044 707 9117, sähköposti paivi.maine@sata.fi(avautuu uuteen ikkunaan)