Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Naskali

Naskali tarjoaa asumista ja siihen liittyviä palveluita kehitysvammaisille sekä muille, jotka tarvitsevat tukea oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa ja toiminnan ohjauksessa.

Naskali sijaitsee lähellä Ulvilan keskustaa ja meillä on 15 paikkaa. Meillä voit asua pysyvästi. Jos sinulla on oma asunto, ja tarvitset sinne tukea ja apua, voit saada sitä meiltä.  
  
Henkilökunta ohjaa ja tukee sinua, jotta voit hallita mahdollisimman itsenäisesti omaa elämääsi. Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi eli tuemme sinua, jotta voit päättää itse omaa elämääsi koskevista asioista. Kannustamme sinua itse ottamaan vastuuta omista valinnoistasi ja päätöksistäsi. Yhdessä mietimme tapoja, joilla voimme auttaa ja tukea sinua parhaiten.  

Omahoitajat varmistavat, että elämässäsi kaikki on hyvin ja tunnet olosi turvalliseksi.  
  
Naskalissa jokainen ihminen on tärkeä. Pyrimme tekemään päätöksiä yhdessä ja pidämme kerran viikossa asukaskokouksen. Suunnittelemme toimintaa yhteisesti ja kuuntelemme myös sinun mielipidettäsi. Toimimme kaikki iloisella ja hyvällä asenteella. Nautimme yhdessä työstä ja asumisesta ja teemme töitä, jotta jokainen ihminen viihtyy Naskalissa.   

Toiminta   

Naskalissa pääset osallistumaan arjen töihin omien kykyjesi ja voimiesi mukaan. Lisäksi käyt työtoiminnassa. Sinulla voi olla viikossa kahdesta viiteen työpäivää.  
Vapaa-aikana meillä on ajoittain viriketoimintaa. Käymme myös retkillä, leireillä, matkoilla ja konserteissa. Naskalissa järjestettävien toimintojen lisäksi voit osallistua myös kodin ulkopuolella järjestettäviin vapaa-ajan toimiin ja harrastuksiin.  

Yhteystiedot  

Parkkipolku 4, 28400 Ulvila  

Naskali, puhelin 044 707 4132  

Asumisyksikön esihenkilö Tarja Pihlavamäki, puhelin 044 707 9173