Siirry sisältöön
Palvelu

Naskali

Naskali, 15 paikkainen ryhmäkoti Ulvilassa  

Naskali tarjoaa asumista ja siihen liittyviä palveluita kehitysvammaisille sekä muille oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa ja toiminnan ohjauksessa erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Naskali sijaitsee lähellä Ulvilan keskustaa. Meillä voit asua pysyvästi. Jos sinulla on oma asunto, ja tarvitset sinne tukea ja apua, voit saada sitä meiltä.  
  
Henkilökunta ohjaa ja tukee sinua, jotta voit hallita mahdollisimman itsenäisesti omaa elämääsi. Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi eli tuemme sinua, jotta voit päättää itse omaa elämääsi koskevista asioista. Kannustamme sinua itse ottamaan vastuuta omista valinnoistasi ja päätöksistäsi. Yhdessä mietimme tapoja, joilla voimme auttaa ja tukea sinua parhaiten.  

 Omahoitajat varmistavat, että elämässäsi kaikki on hyvin ja tunnet olosi turvalliseksi.  
  
Naskalissa jokainen ihminen on tärkeä. Pyrimme tekemään päätöksiä yhdessä ja pidämme kerran viikossa asukaskokouksen. Suunnittelemme toimintaa yhteisesti ja kuuntelemme myös sinun mielipidettäsi. Toimimme kaikki iloisella ja hyvällä asenteella. Nautimme yhdessä työstä ja asumisesta ja teemme töitä, jotta jokainen ihminen viihtyy Naskalissa.  

  
Toiminta   

Naskalissa pääset osallistumaan arjen töihin omien kykyjesi ja voimiesi mukaan. Lisäksi käyt työtoiminnassa. Sinulla voi olla viikossa kahdesta viiteen työpäivää.  
Vapaa-aikana meillä on ajoittain viriketoimintaa. Käymme myös retkillä, leireillä, matkoilla ja konserteissa. Naskalissa järjestettävien toimintojen lisäksi voit osallistua myös kodin ulkopuolella järjestettäviin vapaa-ajan toimiin ja harrastuksiin.  

Yhteystiedot  

Parkkipolku 4, 28400 Ulvila(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)  

Naskalin,  
puhelin 044 707 4132(avautuu uuteen ikkunaan)  

Asumisyksikön esihenkilö,  
Tarja Pihlavamäki, 044 707 9173(avautuu uuteen ikkunaan)