Siirry sisältöön
Palvelu

Motari

Toimintakeskus Motari

MOTARI järjestää erityistä tukea tarvitseville aikuisille monipuolista työ- päivä- ja viriketoimintaa, sekä työhönvalmennusta.

Porin Viikinäisissä, Pelle Miljoonantiellä järjestetään neljässä rakennuksessa päivä- ja työtoimintaa, joka tarjoaa asiakkaille kokemuksia ja elämyksiä sekä mahdollisuuden osallistua esim. vapaaehtoistyöhön ja käsityötuotteiden valmistamiseen. Viikinäisissä toimitaan pienryhminä. Siellä on myös mahdollisuus saada vahvasti ohjattuja ja suunniteltuja yksilötuokioita. Vaativa autismiohjaus on keskitetty Viikinäisiin.

Ulvilassa, Ravanintie 359, toimii Virikeryhmä. Virikeryhmä tarjoaa päivätoimintaa vaikeavammaisille kehitysvammaisille. Toiminta järjestetään asiakkaiden yksiköllisten tarpeiden mukaan.

Kahvila MASALIISA Ulvilassa

Mukulamäentie 1, Vanha-Ulvila, tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kahviotöissä ja kädentaitojen pienryhmässä. Kahvio on avoinna kahvioasiakkaille maanantaista perjantaihin kello 10.00-14.00. Kahvila Masaliisassa on myytävänä kahvia, virvokkeita, jäätelöä ja itse valmistettuja leivonnaisia sekä kädentaidon tuotteita. Maksu käteisellä tai kortilla.

Työhönvalmennus Ulvilassa

Työhönvalmennukseen osallistuttaessa voi käydä töissä tuetusti. Työvalmentajan kanssa selvitetään miten ja missä voi tehdä työtä. Harjoitellaan eri työpaikoissa. Näin löydetään työ, joka sopii asiakkaalle parhaiten. Työvalmentaja opastaa, ohjaa ja tukee työssä tarpeen mukaan.

Luonto- ja ympäristöryhmä

Ryhmässä on mahdollista tehdä ruumiillista työtä. Luonto- ja ympäristöryhmässä pääsee tekemään arkisia joka kodin pihatöitä ja puutarhatöitä. Niitä ovat esimerkiksi
· polttopuiden tekeminen
· nurmikon leikkuu kesällä ja lumityöt talvella
· istutusten hoitaminen
· ulkokalusteiden ja ulkorakenteiden huolto ja kunnostus.

Töitä tehdään yleensä ryhmässä.

Lisäksi osallistutaan esimerkiksi metsänhoidollisiin töihin tai vieraslajien hävittämiseen. Voidaan myös huolehtia retkeilyalueen tai laavun polttopuista tai alkusammutukseen tarvittavasta vedestä. Ulkotyöpalvelussa huolletaan myös itse ne koneet ja laitteet, joita tarvitaan työssä. Koira on ryhmän mukana ainakin yhtenä päivänä viikossa.

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Puhelin