Siirry sisältöön
Palvelu

Jokitupa

Jokituvan ryhmäkoti sijaitsee Eurajoella lähellä keskustaa. Jokitupa on valmistunut kesällä 2021. Jokituvan viereen valmistui keväällä 2022 kaksi rivitaloa.  

Jokituvan ryhmäkodissa on kaksi solua eli osaa, joiden nimet ovat Koski ja Puro. Kummassakin solussa on neljä asuntoa. Asunnoissa on oma suihku ja wc. Lisäksi soluissa on yhteinen oleskelutila ja keittomahdollisuus.  

Rivitaloja on kaksi. Rivitaloissa on yhteensä seitsemän asuinhuoneistoa. Asunnoissa on suihku, wc ja keittiö.  

Kaikkien käytössä on yhteinen sauna, pesuhuone ja pyykkihuone. Ne sijaitsevat Jokituvan ryhmäkodissa.  

Voit sisustaa asuntosi oman tyylisi mukaan, jolloin koti on juuri sinun näköisesi.  

Toiminta  

Jokituvassa on henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden. Henkilökuntaamme kuuluvat sairaanhoitaja, ohjaajia, lähihoitajia ja laitoshuoltaja.  

Henkilökunta tukee sinua, jotta voit elää oman näköistäsi elämää. Sinulla on oikeus tehdä valintoja ja olla mukana päättämässä omista asioistasi.  

Arjen hallinnassa sinua auttaa henkilökohtainen viikko-ohjelma. Henkilökunta auttaa sinua oman viikko-ohjelman tekemisessä. Siihen merkitään myös siivouspäivät ja pyykkipäivät, joista huolehdit omien taitojesi mukaan. Henkilökunta avustaa ja ohjaa sinua.  

Voit käydä arkipäivinä työtoiminnassa tai päivätoiminnassa. Työpäivät sovitaan jokaisen kanssa erikseen. Kannustamme sinua osallistumaan vapaa-ajan toimintaan myös kodin ulkopuolella.  

Jokituvassa henkilökunnan työskentelyä ohjaavat arvot eli periaatteet. Ne ovat:  

  • kunnioittava kohtaaminen  
  • oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus  
  • ystävällisyys  
  • Luottamus.  

Yhteystiedot:  

Runkotie 1 b, 27100 Eurajoki  

Puhelinnumerot  

Jokitupa,  
050 473 5636  

Asumisyksikön esihenkilö,  
044 707 4156