Siirry sisältöön
Palvelu

Jokirannan toimintakeskus  

Jokirannan toimintakeskus

Jokirannan toimintakeskus tarjoaa päiväaikaista toimintaa aikuisille kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Mielekkään ja monipuolisen toiminnan avulla tuetaan omatoimisuutta ja itsenäisyyttä sekä opetellaan arjessa tarvittavia taitoja.

Toimintaa toteutetaan neljässä eri ohjaussalissa. Tavoitteena on ylläpitää päivittäisiä toimintoja, antaa uusia virikkeitä ja huolehtia asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Toiminta sisältää mm. alihankintatyötä, kädentaitoja, ulkoilua, musiikkia, liikuntaa, aistitoimintoja ja rentoutumista. Ryhmissä pohditaan ajankohtaisia asioita, käsitellään eri teemoja vuoden kierron mukaan, leivotaan ja retkeillään. Toimintakeskuksessa kokoontuu myös musiikkiryhmä ja taideryhmä. 

Jokirannan toimintakeskus tarjoaa asiakkailleen sijoitettua toimintaa eri yhteistyöyrityksissä. Sijoitetussa toiminnassa työtehtävät räätälöidään asiakkaan toimintakyvyn ja työpaikan tarpeiden mukaan. Työhönvalmentaja ohjaa ja tukee asiakasta yhdessä työpaikan edustajan kanssa ja tapaa asiakkaita säännöllisesti. 

Puhelin