Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Huovi

Huovi sijaitsee Harjavallan keskustan läheisyydessä. Tarjoamme kodin ja siihen liittyviä palveluja 15 ihmiselle, jotka kuuluvat erityisryhmiin. Esimerkiksi kehitysvammaiset ihmiset ovat erityisryhmä.

Osassa huoneista on esimerkiksi kattonosturi, jolla voidaan auttaa asukkaita siirtymisessä. Huovin yhteydessä on rivitalo, jossa on seitsemän asuntoa. Rivitalossa asuvat ihmiset saavat paljon tukea henkilökunnalta.  
  
Sana Huovi tarkoittaa sotilasta tai ratsumiestä. Huovintie on historiallinen maantie, joka on kulkenut Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.  

Toiminta  

Huovin toiminta lähtee sinun tarpeistasi ja sinulla on oikeus tehdä valintoja ja päättää omista asioistasi. Henkilökunta tukee sinua päätöksissä.  
  
Huovissa on henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden. Nimeämme sinulle ryhmän omahoitajia. He huolehtivat sinusta yhdessä muiden työntekijöiden kanssa ja auttavat sinua käytännön asioissa.   
  
Henkilökunta kunnioittaa sinua. Mietimme yhdessä millaista tukea ja millaisia palveluja tarvitset. Kannustamme sinua tekemään asioita itse, mutta ohjaamme ja autamme aina, kun sitä tarvitset.   

Voit saada tukea esimerkiksi:  

  • kauppa-asioissa  
  • raha-asioissa  
  • siivoamisessa  
  • ruuanlaitossa  
  • peseytymisessä.  

Voit opiskella, käydä päivätoiminnassa tai työtoiminnassa. Työpäivät sovitaan erikseen. Työpäiviä voi olla korkeintaan 5 päivänä viikossa.   
  
Voit osallistua muualla järjestettyihin tapahtumiin tai harrastuksiin. Harjavallassa on mahdollisuus harrastaa monenlaista:  

  • hyvät ulkoilureitit  
  • liikunta- ja uimahalli  
  • monipuolinen frisbeegolfrata.  

Tapahtumiin tai harrastuksiin ei ole pakko osallistua, mutta kannustamme sinua siihen.  
  
Pidämme kerran viikossa asukaskokouksen. Kokouksessa suunnittelemme toimintaa yhdessä ja kuuntelemme mielipiteitäsi.  
  
Haluamme, että saat elää mahdollisimman hyvää ja itsesi näköistä elämää.  

 Yhteystiedot  

Käyntiosoite  
Harjavallankatu 27, 29200 Harjavalta  

Puhelinnumerot  
Huovi, puhelin 044 707 9114  

Asumisyksikön esihenkilö,  puhelin 044 707 9392