Siirry sisältöön
Palvelu

Aurora

Aurora on Porissa, Ruosniemessä sijaitseva rivitalo, jossa järjestetään tuettua asumista kehitysvammaisille tai erityistä tukea elämässään tarvitseville vammaispalveluiden asiakkaille.   

Jokaisella asukkaalla on oma koti ja kaikki ovat osa Auroran yhteisöä. Aurorassa on viisi yksiötä ja kaksi kaksioita. Asukkaiden käytössä on Auroran yhteistila, pyykkitupa sekä sauna. Asukkaat huolehtivat omista arjen asioistaan ja tekevät omaan elämäänsä liittyvät päätökset itse. Työntekijät tukevat ja ohjaavat asukkaita yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ohjaajat käyttävät työssään dialogista vuorovaikutusta.   

Auroran asunnoista yksi on valmennusasunto, jossa asukas harjoittelee sovitun valmennusjakson aikana ohjauksen ja tuen turvin itsenäisen elämisen taitoja. Valmennusjakson pituus sovitaan yksilöllisesti, mutta pääsääntöisesti valmennusjakso kestää 3-6 kuukautta.  

Aurorassa on ohjaaja paikalla aamusta iltaan. Yövalvontaa ei ole. Työvuorossa olevan ohjaajan tavoittaa yhteisistä tiloista tai puhelimitse. Muina aikoina ohjaajan puhelin on suljettuna.  

Auroran työntekijät antavat tukea myös omissa kodeissaan muualla kuin Auroran rivitalossa asuville, ns. satelliittiasukkaille.  

Yhteystiedot

Osoite: Kirjosiivenkatu 2 B, 28220 Pori, aurora@sata.fi(avautuu uuteen ikkunaan)  

Ohjaajat:   

Ülle Ausmaa puh. 044 701 9983  
Piia Vuorenoja puh. 044 701 9985  
Marja Syrjälä puh. 044 701 8118  
Asumisyksikön esihenkilö: Minna Viinamäki puh. 044 701 6433  
Sijaispuhelin puh. 044 701 2699  

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@sata.fi(avautuu uuteen ikkunaan)