Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Synnytyssali, Satasairaala

Hoidamme sinua raskausviikolta 22 lähtien aina synnytykseen saakka. Jos sinulla on raskausviikkoja alle 32 ja synnytys on käynnissä, pyrimme siirtämään sinut Tyksiin tai muuhun yliopistolliseen sairaalaan synnyttämään.

Synnytyssali toimii ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Jos äitiyspoliklinikka on kiinni, kun tarvitset päivystyksellistä hoitoa, sinua hoidetaan synnytyssalissa raskausviikosta 22 alkaen. Tulosta ei tarvise ilmoittaa etukäteen, mutta voit aina soittaa meille ja kysyä neuvoa. Synnytyssali, puhelin 02 627 7542. Voit myös tutustua synnytysvalmennuksen ohjeisiin..

Synnytyssalien lisäksi tiloihimme kuuluu kaksi tarkkailuhuonetta, leikkaussali ja perheheräämö. Sairaalassamme on vesisynnytysmahdollisuus.

Synnytyssalissa joka vuorossa työskentelee 3 kätilöä. Synnyttäjän hoidosta vastaa yksi kätilö, mutta kätilöllä saattaa olla useampi synnyttäjä samaan aikaan. Lisäksi meillä päivystää aina gynekologi, lastenlääkäri ja anestesialääkäri, jotka ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri.

Pyrimme ottamaan huomioon perheen toiveet mahdollisuuksien mukaan. Keskustelemme hoidosta synnyttäjän ja tukihenkilön kanssa. Valmistaudu synnytykseen, mutta älä tee liian tarkkoja etukäteissuunnitelmia.

Vauva pääsee mahdollisimman pian syntymän jälkeen äidin iholle ja imemään rintaa.

Katso video

Käyntiosoite

Satasairaala,
Sairaalantie 3,
Pori.
E-rakennus, 2. kerros, sisäänkäynti ovesta numero 9.

Puhelinnumerot

Synnytyssalin päivystys ympäri vuorokauden, puhelin 02 627 7542.

Osastonsihteeri, puhelin 02 627 7541. Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 8.00 – 14.30.

Ylihoitaja Henriikka Järvinen, puhelin 02 627 7214

Osastonhoitaja Marika Nieminen, puhelin 02 627 7540.