Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Diabeteshoitajan etävastaanotto

Diabeteshoitajan vastaanotto voidaan toteuttaa myös etävastaanottona. Silloin asiointisi tapahtuu diabeteshoitajan kanssa videon välityksellä. Videoyhteyden voi muodostaa esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Käytämme etävastaanottoon Flowmedik-videoyhteyttä.

Etävastaanotto sopii hyvin esimerkiksi kontrollikäynteihin ja hyvinvoinnin seurantaan. Etävastaanotto on vaihtoehto, kun fyysistä tutkimusta ei tarvita. Sovi sinua hoitavan henkilön kanssa, mikä osa hoidostasi toteutetaan etävastaanottona.

Kirjaamme etävastaanoton tapahtumat sähköiseen potilastietojärjestelmään. Käsittelemme tietojasi yhtä luottamuksellisesti kuin vastaanottokäynnillä sairaalassa.

Miten etävastaanotto toteutetaan?

Sovimme aina etukäteen etävastaanotosta kanssasi joko vastaanottokäynnillä tai puhelimessa. Lähetämme sinulle etävastaanoton linkin, jota klikkaamalla yhteys aukeaa sovittuna aikana. Voit saada linkin joko tekstiviestillä tai sähköpostiin. Kerromme viestissä mitä vastaanottoa kutsu koskee.

Kannattaa mennä etävastaanoton ajaksi rauhalliseen paikkaan.

Kun kirjaudut vastaanotolle, tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos sinulla ei ole näitä käytössä, pyydämme sinua näyttämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen etävastaanoton aluksi.

Jos läheisesi osallistuu etävastaanotolle, sovi siitä etukäteen. Voit myös kertoa sen heti etävastaanoton alussa.

Etävastaanotolla käydään läpi samat asiat kuin vastaanottokäynnillä sairaalassa.

Näin osallistut etävastaanotolle

Suosittelemme, että käytät tietokoneella Chrome, Edge tai Firefox –selainta.

Jos käytät älypuhelinta, sinun ei tarvitse ladata mitään sovellusta. Käytä iPhonella Safari–selainta ja Android-puhelimella Chrome–selainta. Klikkaa linkkiä ja anna kameralle ja mikrofonille käyttöluvat.