Siirry sisältöön
Palvelu
Selkotunnus.

Päiväkirurgia, Satasairaala

Päiväkirurgialla tulet sairaalaan toimenpideaamuna ja kotiudut samana päivänä, jos vointisi sen sallii. Toipuminen toimenpiteestä on yleensä nopeaa. Nukutusaineet ja puudutusaineet valitaan niin, että ne vaikuttavat mahdollisimman lyhyen ajan.

Merkittävä vastuu toipumisessa on sinulla itselläsi. Annamme sinulle suullisia ja kirjallisia ohjeita. Niiden avulla varmistamme hyvän ja turvallisen kotihoidon. Ohjeista löydät myös yhteystiedot mahdollisten ongelmatilanteiden varalle.

Lähetämme sinulle kutsukirjeen, jossa saat yksityiskohtaiset valmistautumisohjeet toimenpidettä varten. Tutustu ohjeisiin huolellisesti etukäteen ja noudata niitä. Täytä myös esitietolomake. Näin vaikutat itse siihen, että hoitosi onnistuu.

Kutsukirjeessä kerrotaan milloin sinun pitää tulla sairaalaan. Kellonaika ei kuitenkaan ole toimenpiteesi aloitusaika. Kutsumme potilaita sairaalaan eri kellonaikoihin. Sillä yritämme varmistaa, ettei kenenkään tarvitse odottaa pitkää aikaa ennen toimenpidettä.

YouTubessa oleva esittelyvideo siitä, miten hoito päiväkirurgialla etenee:

Vierailuajat

Meillä ei ole vierailuaikoja, koska potilaat pääsevät yleensä kotiin jo samana päivänä.

Kun lapsi tulee hoitoon, hän tarvitsee vanhemman mukaansa. Toivomme, että toinen vanhempi on lapsen seurana koko päivän. Järjestäthän perheen muille sisaruksille hoitopaikan sairaalassaolon ajaksi.

Päiväkirurgia

Puhelin