Siirry sisältöön
Toimipaikka

Työtoimintayksikkö Jopi, Pori

Työtoimintayksikkö Jopi on tarkoitettu työikäisille asiakkaille, jotka hyötyvät säännöllisestä ja tavoitteellisesta toiminnasta, joissa keskeisintä on yhteisöllisyys ja työn tekeminen. Asiakkaat ovat Jopissa sosiaalisessa tai kuntouttavassa työtoiminnassa.

Kuntoutusjakson aikana asiakkaat tekevät alihankintatöitä ja saavat ohjausta ja tukea kuntoutumiseensa. Jokaiselle asiakkaalle nimetään omatyöntekijä ja suunnitellaan tavoitteet kuntoutumiselle. Toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio. Kuntoutumisjaksot ovat aina määräaikaisia.

Jopissa asiakkaan on mahdollisuus päästä työ- ja toimintakyvyn arvioon, mikä kestää 1-3 kuukautta ja se päättyy loppulausuntoon, jossa todetaan asiakkaan sen hetkinen työ- ja toimintakyky. Työ- ja toimintakyvyn arvio laaditaan moniammatillisen tiimin yhteistyöllä.

Asiakkaiden on mahdollista saada työhönvalmennusta, jossa työvalmentaja suunnittelee asiakkaan kanssa jatkopolkuja opiskelu- tai työelämään tai saattaa jo aloitetut opinnot loppuun asiakasta tukien.

Yhteydenottoja Jopin asiakkuudesta voi asiakas tehdä yhdessä oman ohjaavan työntekijän tai hoitohenkilön kanssa.

Yhteystiedot

Käyntiosoite
Valtakatu 12, sisäpiha    

Avoinna maanantaista torstaihin kello 9.00-15.00 ja perjantaisin kello 9.00-14.00.

Puhelinnumerot
Yhteydenotot, puhelin 044 701 3297

Esihenkilö, puhelin 050 339 4532