Siirry sisältöön

Nimitykset Satakunnan hyvinvointialueen konsernipalvelut –toimialueella

Uutinen

Hyvinvointialueen konsernipalveluiden toimialalle on nimitetty uusia viranhaltijoita.

Henkilöstöpalveluiden vastuualueelle HR-johtajaksi on nimitetty Kaisa Harjunpää.

Hallintopalveluiden vastuualueelle asianhallinta- ja arkistopalvelut –vastuuyksikön asianhallintapäälliköksi on nimitetty Sari Soininen, viestintä ja markkinointi –vastuuyksikön viestintäpäälliköksi Sini Gahmberg sekä asiakaspalvelu-vastuuyksikön asiakaspalvelupäälliköksi Mari Viljanen-Peuraniemi.

Talouspalveluiden vastuualueelle toimialueiden tukipalvelut -vastuuyksikön talouspäälliköksi on nimitetty Hannu-Pekka Neuvonen, talouspalvelut-vastuuyksikön talouspäälliköksi Sirpa Länne ja laskutuspalvelut-vastuuyksikön talouspäälliköksi Anne Niemi.

Teknisten palveluiden vastuualueelle käyttö ja kunnossapito –vastuuyksikön sairaalainsinöörin virkaan on nimitetty Kimmo Heinonen.

Hankinta ja logistiikkapalvelut –vastuualueelle hankintapalvelut-vastuuyksikköön on nimitetty hankintapäällikkö Juha Holmi, kuljetuspalvelut-vastuuyksikköön kuljetuspäällikkö Jani Sädemaa ja logistiikkapalvelut-vastuuyksikköön huolto- ja varastopäällikkö Sami Paavilainen.

Ateria- ja puhtauspalveluiden –vastuualueelle on nimitetty ateriapalvelut-vastuuyksikköön ateriapalvelujohtaja Satu Paloviita ja puhtauspalvelut-vastuuyksikköön puhtauspalvelujohtaja Kaisa Virtanen.

ICT-palvelut vastuualueelle on nimetty Digitaaliset palvelut yksikköön IT-kehittämispäällikkö Katri Tunttunen, Tukijärjestelmät yksikköön palvelupäällikkö Kaisu Plaami ja ICT-infra-vastuupalvelut yksikköön palvelupäällikkö Jari Purola.

HR-johtaja ja kaikki vastuuyksikköpäälliköt ovat esihenkilöinä viranhaltijoita. Virkoihin 1.1.2023 alkaen valitut aloittavat työskentelynsä hyvinvointialueen valmistelussa vuonna 2022.