Siirry sisältöön

Nepsy-chat palvelee joka toinen viikko

Uutinen

Nepsy-chat auttaa, kun kaipaat ohjausta ja neuvontaa nepsy-asioihin liittyen. Chat palvelee lokakuun alusta alkaen alkaen joka toinen viikko, parillisten viikkojen tiistai-iltapäivisin klo 14-17. Chatin löydät hyvinvointialueen nettisivuilta, etusivulle nousevasta chat-osiosta.

Jos mietit neuropsykiatrisiin piirteisin liittyviä asioita omalla kohdallasi, läheisesi osalta tai olet ammattilainen, saat apua ja tukea chatin kautta. Chatissa vastaa neuropsykiatrinen valmentaja ja mahdollisesti myös nepsy-kokemusasiantuntija.

Nepsy-piirteet vaikuttavat mm. sosiaaliseen vuorovaikutukseen, kielelliseen ja ei-kielelliseen viestintään, motoriikkaan, tunteiden ja käyttäytymisen säätelyyn sekä oman toiminnan ohjaamiseen. Piirteet ilmenevät aina yksilöllisesti. Nepsy on lyhenne sanasta neuropsykiatrinen. Neuropsykiatriset piirteet ovat synnynnäisiä ja hyvin yleisiä.

Chat on tehty yhteistyössä Satakunnan hyvinvointialueen, Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus-hankkeen ja Kestävän kasvun Satakunta –hankkeen kanssa.

Älä jää yksin, vaan ota rohkeasti yhteyttä nepsy-chatin kautta. Pohditaan yhdessä sinun ja läheisesi tilannetta!