Siirry sisältöön

Muutoksia Euran neuvola- ja kouluterveydenhuollon toimipisteissä

Uutinen

Honkilahden neuvola- ja kouluterveydenhuollon palvelut järjestetään 22.1.2024 alkaen uusissa neuvolatiloissa, jotka sijaitsevat Honkilahden koulun pihapiirissä osoitteessa Koskenkylänraitti 15, Honkilahti. Samoissa tiloissa toimii omatoimikirjasto.

Neuvola- ja kouluterveydenhuollon palveluilla on yhteinen sisäänkäynti omatoimikirjaston kanssa, mistä syystä ulko-ovi on pääsääntöisesti lukossa. Jos sinulla on Satakirjastojen kirjastokortti, pääset sisään käyttämällä sitä ja sen PIN-koodia. Muussa tapauksessa odota, että terveydenhoitaja päästää sinut sisään.

Hinnerjoen neuvolassa on tapahtunut vesivahinko, minkä takia tila ei ole käytettävissä. Hinnerjoen asukkaiden neuvolapalvelut tarjotaan Honkilahden neuvolassa osoitteessa Koskenkylänraitti 15, Honkilahti siihen saakka, että Hinnerjoen uusi neuvolatila valmistuu myöhemmin tänä vuonna. Koululaisten terveystarkastukset pyritään järjestämään Hinnerjoen koulun tiloissa, mutta tarkastuksiin liittyvät lääkärintarkastukset toteutetaan Honkilahden uudessa neuvolatilassa.