Siirry sisältöön

Kiinnostaako sinua opiskelu bioanalyytikoksi tai haluatko vinkata opinnoista tutullesi?

Uutinen

Puhutteleeko työura sairaalalaboratoriossa sinua tai tuttavaasi? Bioanalyytikko toimii ammattihenkilönä kliinisissä laboratoriotöissä ja on erilaisten laboratoriotutkimusten asiantuntija.

Savonia ammattikorkeakoulu ja Satakunnan hyvinvointialue toteuttavat kolmatta kertaa yhteistyössä Bioanalyytikon opinnot. Satelliittikoulutus tarjoaa joustavan tavan opiskella ammattiin Satakunnassa digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Opinnot voit aloittaa jo kesällä 2024 kesäopinnoilla.

Koulutus kestää n. 3,5 vuotta ja sen laajuus on 210 opintopistettä (AMK). Opiskelu koostuu sekä teoriatunneista että käytännön harjoitteluista. Teoriaopiskelu toteutetaan pääosin verkon välityksellä. Käytännön harjoittelut tehdään suurelta osin työelämäyhteydessä ja siinä hyödynnetään sairaalan yhteydessä olevia kliinisiä laboratorioympäristöjä.

Moni etäopiskelija Porin ryhmästä on saanut aiempien opintojen aikana sijaisuuksia eri toimipisteistä ja näin päässyt luomaan väylää tulevaa työuraa varten. Satakunnan opiskeluryhmään otetaan 13 opiskelijaa.

Opiskelijan on hyvä selvittää oikeutensa erilaisiin tukiin, kuten aikuisopintorahaan.

Heräsikö mielenkiinto? Tutustu esitteeseen tai kysy lisää!

Lisätietoja antavat:

Hyvinvointialueen työelämän yhteyshenkilö ylihoitaja Kati Kannisto, kati.kannisto@sata.fi, puh. 044 707 7635

Hakemisesta ja ilmoittautumisesta lehtori Mirja Halonen, Savonia, puh. 044 785 6412, mirja.halonen@savonia.fi

Opetusjärjestelyt lehtori Sanna Kolehmainen, Savonia, puh. 044 785 6557 sanna.kolehmainen@savonia.fi