Siirry sisältöön

Erityis- ja sairaalapalveluiden toimialuejohtajan viran täyttöä jatketaan ensi viikolla

Uutinen

Aluehallitus 11/2023

Satakunnan hyvinvointialueen aluehallitus päätti yksimielisesti jatkaa erityis- ja sairaalapalveluiden toimialuejohtajan viran valintaprosessia ensi viikon maanantaina 5.6.2023 ylimääräisessä kokouksessa.

Aluehallituksen kokouksessa kuultiin ylilääkäri, palvelualuejohtaja Pia Lahtista. Aluehallitus haluaa kuulla ensi viikon kokouksessa lääketieteen tohtori Kirsi Juvilaa.

Hallitus sai tiedoksi talouden raportin alkuvuodelta

Aluehallitus merkitsi tiedoksi talouden raportin 1-4 kk/2023. Satakunnan hyvinvointialueen talousraportointi on käynnistymisvaiheessa, ja tammi-huhtikuun 2023 talouden toteumatietoihin liittyy epävarmuuksia.

Talouden vastuualueen henkilöstölle siirtyminen hyvinvointialueelle on tuonut työskentelyyn ison muutoksen. Merkittävä osa talouden henkilöstöstä on alkuvuoden tehnyt töitä luovuttavaan organisaation tilinpäätöksen merkeissä ja saman aikaisesti käynnistänyt hyvinvointialueen talouden prosesseja. Henkilöstö on selviytynyt tästä tilanteesta olosuhteet ja muutoksen haasteet huomioiden erinomaisesti.

Strategian ja järjestämisen vastuualueen toimintasääntö hyväksyttiin

Aluehallitus hyväksyi strategian ja järjestämisen vastuualueen toimintasäännön. Strategian ja järjestämisen vastuualueen toiminnasta on tarpeen säätää tarkemmin erillisessä toimintasäännössä. Menettely vastaa toimialueille aiemmin laadittuja ja hyväksyttyjä toimintasääntöjä.

Toimintasääntö sisältää aluehallituksen hyväksymät tarkemmat määräykset vastuualueen toiminnan järjestämisestä ja sisällöstä sekä viranhaltijoiden ja työntekijöiden tehtävistä sekä ratkaisuvallasta. Toimintasääntöä tarkistetaan tarvittaessa.