Siirry sisältöön

Erityis- ja sairaalapalveluiden toimialuejohtajaksi valittiin Pia Lahtinen

Uutinen

Satakunnan hyvinvointialueen aluehallitus päätti kokouksessaan 5.6.2023 valita erityis- ja sairaalapalveluiden toimialuejohtajan virkaan erikoislääkäri Pia Lahtisen. Hän työskentelee tällä hetkellä Varsinais-Suomen hyvinvointialueella ylilääkärinä ja palvelualuejohtajana TYKS yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelujen ja kotisairaalan läntisellä alueella.

Lahtisella on kymmenen vuoden työkokemus johtamistehtävistä perusterveydenhuollossa. Hän on työskennellyt Uudessakaupungissa sosiaali- ja terveysjohtajana, johtavana ylilääkärinä sekä sosiaali- ja terveysjohtajana. Lahtisen tehtäviin on sisältynyt erikoissairaanhoidon toiminnan ja talouden seuraaminen perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella sekä vastuu käytännön esh-yhteistyöstä.

– Lahtisen vahvuutena johdettavassa palvelukokonaisuudessa on kokemus erikoissairaanhoidon ja perustason palveluiden yhteensovittamisesta kustannustehokkaasti ja palvelujen käyttäjät huomioiden, aluehallituksen puheenjohtaja Harri Lehtonen kertoo.