Siirry sisältöön

Haluatko mukaan OLKA-vapaaehtoistoimintaan?

OLKA on koordinoitua järjestö-ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa ja sote-keskuksissa. Haemme vuorovaikutustaitoisia ja lämpimästi kohtaavia vapaaehtoisia Satasairaalaan ja Sote-keskus Länteen. Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

  • Aula-avustajana toimiminen eli potilaiden ja omaisten neuvominen, opastaminen ja saattaminen.
  • Juttukaverina toimiminen.
  • Leikkikaverina toimiminen Satasairaalan lasten- ja nuorten poliklinikalla ja osastolla.
  • Vertaistukijana oleminen (vaatii lisävalmennuksen).

Tehtävänkuvasta sovitaan yhdessä OLKA-koordinaattorin kanssa, ja voit itse valita sinulle sopivat työskentelyajat, kuitenkin n. 2h kerrallaan. Haastattelemme ja koulutamme kaikki vapaaehtoiset, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä eikä sairaalaympäristössä toimimisesta. Järjestämme neljä koulutusta vuosittain. Tarjoamme vapaaehtoisille koordinaattorin tuen, lisäkoulutusta ja virkistystä sekä pääset mukaan osaksi mahtavaa vapaaehtoisten joukkoa ja valtakunnallista OLKA-verkostoa.

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelemme ja koulutamme kaikki vapaaehtoiset toimimaan vapaaehtoistyössä ja sairaalaympäristössä.

Lisätietoa OLKA-sairaalavapaaehtoistoiminnasta

Kata Alastalo

OLKA-koordinaattori (vapaaehtoistoiminta, vertaistukitoiminta ja kokemusosaaminen Satasairaalassa), Satakunnan yhteisökeskus

kata.alastalo@yhteisokeskus.fi

044 986 1239

Vapaaehtoistyö.fi-palvelu kokoaa tarjolla olevat vapaaehtoistehtävät ympäri Suomen

Jos olet kiinnostunut muistakin kuin OLKA-toiminnan tarjoamista vapaaehtoistehtävistä, tutustu sivustoon Vapaaehtoistyö.fi. Sivustolta löydät yli 900 tarjolla olevaa vapaaehtoistehtävää.

OLKAn vapaaehtoisten rekisteri

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan (2016/679) OLKA-toiminnasta on laadittava seloste, jossa kerrotaan miten vapaaehtoisten henkilötietoja käsitellään.

Hyvinvointialueella on OLKAn vapaaehtoisten rekisteri. Rekisterissä olevia tietoja käytetään esimerkiksi silloin, kun halutaan tiedottaa OLKAn vapaaehtoisille tapahtumista tai koulutuksista. Jos haluat lukea asiakirjan kokonaan, voit pyytää sen sähköpostilla: olka@sata.fi.