Siirry sisältöön

Osaamisen kehittämisen palvelut  

  Satakunnan hyvinvointialueen Osaamisen kehittämispalvelut tuottavat yhteistyössä monialaisia terveyden- ja sosiaalihuollon sekä pelastustoimen asiantuntijuuteen perustuvia täydennyskoulutus- ja osaamispalveluita.  

Osa koulutuksista on avoimia Satakunnan alueen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle tarkoitettuja, osa koulutuksista on Satakunnan hyvinvointialueen omalle henkilöstölle.  

Tarjolla olevat hyvinvointialueen tarjoamat koulutukset muiden organisaatioiden ammattilaisille löydät Satainnosta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Koulutukset löytää listauksesta hakusanalla ”hyvinvointialue”.

Ohjeet koulutuksiin ilmoittautumisesta  

Satakunnan hyvinvointialueen henkilöstöllä on käytössä OSS -osaamisenhallintajärjestelmä, jonka kautta he ilmoittautuvat sisäisiin koulutuksiin sekä hakeutuvat ulkoisiin koulutuksiin. Henkilöstö löytää Satasen pikavalinnoista linkin OSS-järjestelmään.  

Muut kuin Satakunnan hyvinvointialueen henkilöstö ilmoittautuu kunkin koulutusohjelman ilmoittautumisohjeen mukaisesti.  

Verkko-oppimisympäristöt  

Voit opiskella verkko-oppimisympäristössä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

Satakunnan hyvinvointialueella on käytössä verkko-oppimisympäristö Moodle(siirryt toiseen palveluun). Moodleen on kirjaudutaan henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella.

LOVe -lääkehoidon osaamisen varmistaminen verkossa LOVe-Sata-verkkoalusta(siirryt toiseen palveluun)
LOVe -materiaalin ovat tuottaneet mm. Kuopion yliopistollisen sairaalan ja Pohjois- Karjalan keskussairaalan asiantuntijat.  

Yhteystiedot

Marko Knuutila

Henkilöstön kehittämispäällikkö

marko.knuutila@sata.fi

044 707 7792 

Koulutus palvelut

koulutus@sata.fi