Siirry sisältöön

Aluevaltuuston puheenjohtajistoon muutoksia

Uutinen

Satakunnan hyvinvointialueen valtuuston II varapuheenjohtaja Kristiina Salonen on jättänyt eroanomuksen varapuheenjohtajan tehtävästä 28.2.2023 alkaen. Valtuusto myönsi Saloselle eron.

Aluevaltuuston III varapuheenjohtaja Jami Toivonen pyysi kokouksessa 9.1.2023 eroa tehtävästään samasta päivästä alkaen. Valtuusto myönsi Toivoselle eron ja hänen tilalleen valittiin Niina Immonen.

Aluevaltuuston toimikaudella 2023–2025 puheenjohtajana jatkaa Sampsa Kataja sekä I varapuheenjohtajana Eeva Kalli.

Muutoksia myös aluehallituksen kokoonpanoon

Niina Immonen ja varajäsen Jarkko Viljanen pyysivät eroa aluehallituksesta. Erot myönnettiin. Valtuusto päätti valita Jami Toivosen hallituksen jäseneksi Niina Immosen tilalle. Pekka Wallenius valittiin Jarkko Viljasen tilalle varajäseneksi aluehallitukseen.

Aluevaltuusto voi tarvittaessa tehdä muutoksia aluehallituksen kokoonpanoon.

Hallituksen jäseninä jatkavat Harri Lehtonen puheenjohtaja, Marja-Leena Alho 1. varapuheenjohtaja, Juha Korkeaoja 2. varapuheenjohtaja, Rauno Vesivalo, Sinikka Alenius, Mirja Ylijoki, Harri Kivenmaa, Anne Holmlund, Kari Hannus, Mari Kaunistola, Aila Haikkonen, Keijo Kerola, Mika Aho, Petri Salminen ja Christa Lahto.

Tilanneraportti hyvinvointialuejohtaja Varhilalta

Kokouksessa hyvinvointialuejohtaja Kirsi Varhila antoi valtuustolle tilanneraportin liittyen turvalliseen siirtymään. Turvallisen siirtymän johtoryhmä kokoontuu päivittäin kaksi kertaa ratkaisemaan haasteita, joita alemmilla tasoilla ei ole saatu ratkaistua.

Hyvinvointialueen henkilöstöorganisaation rakentaminen on vielä kesken ja se asettaa haasteita uuteen palkkajärjestelmään siirtymisessä. Hyvinvointialueen ensimmäinen palkanmaksupäivä on 13.1. Tämän jälkeen on varauduttu ylimääräisillä palkanmaksupäivillä.

Henkilöstön sata.fi –tunnusten käyttöönotto on kesken ja tällä viikolla on odotettavissa monia tunnusten käyttöönottoja ja niihin liittyviä mahdollisia haasteita.

Turvallisen siirtymän takaamiseksi asukkaille avattuun puhelinnumeroon on vastaanotettu verrattain vähän puheluita, noin 20 kappaletta.

Asiakas- ja potilastyö sujuu tällä hetkellä ilman merkittäviä ongelmia.