Siirry sisältöön

Aluevaltuusto asetti tilapäisen valiokunnan aluehallituksen toimintakyvyn arvioimista ja aluevaltuuston luottamuksen selvittämistä varten

Uutinen

Aluevaltuusto päätti asettaa äänestyksen jälkeen tilapäisen valiokunnan aluehallituksen toimintakyvyn arvioimista ja aluevaltuuston luottamuksen selvittämistä varten. Äänestyksen tulos oli 63 jaa-ääntä, 3 ei-ääntä, 3 tyhjää.

Tilapäisen valiokunnan puheenjohtajaksi nimettiin Leena Jokinen-Anttila, varapuheenjohtajaksi Kari Kähkönen ja jäseniksi nimettiin Arimo Koivisto, Raisa Ranta, Laura Pullinen, Erno Haavisto, Niko Viinamäki ja Niina Valtanen. Tilapäisen valiokunnan sihteeriksi nimettiin Anna Alarautalahti-Heurlin.

Marika Uimaluoto aluevaltuuston II varapuheenjohtajaksi

Aluevaltuusto valitsi keskuudestaan Marika Uimaluodon II varapuheenjohtajaksi 1.3.2023 lukien. Kristiina Salosen tehtävä II varapuheenjohtajana päättyy 28.2.2023.

Satakunnan hyvinvointialueen asukasviestintäkampanja

Asukasviestintäkampanjan tavoitteena on ollut ja on tukea asukkaiden palveluiden ja toiminnan sujuvuutta ja jatkuvuutta muutoksen keskellä. Laaja ja monikanavainen asukasviestintäkampanja alkoi lokakuussa 2022 ja jatkuu helmikuun 2023 ajan. Asukasviestintäkampanjaan on sisältynyt esimerkiksi päättäjien ja virkamiesten kiertue viidellä paikkakunnalla, suorakirje jokaiseen kotiin, yhteistyössä kuntien ja järjestöjen kanssa tehty sosiaalisen median teemakampanja sekä mediayhteistyötä.