Siirry sisältöön

Yhteystiedot kätevästi päivitetystä puhelinluettelosta

Uutinen

Puhelinluettelomme on päivitetty ja nyt löydät sieltä entistä paremmin henkilöitä ja palveluita. Puhelinluettelo on verkkosivuillamme (www.sata.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)) yläreunassa vasemmalla heti englanninkielisen osion vieressä. Pääset puhelinluetteloon myös klikkaamalla tästä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Voit etsiä puhelinluettelosta Satakunnan hyvinvointialueen työntekijöiden ja palveluiden yhteystietoja. Aloita kirjoittamalla hakukenttään esimerkiksi:

  • Ajanvaraus + haluamasi palvelu
  • Työntekijän nimi
  • Toivomasi palvelun työntekijän ammattinimike
  • Puhelinnumero

Jos et tiedä mihin olla yhteydessä, voit aina ottaa yhteyttä yleiseen asiakaspalvelunumeroon 02 627 71. Yleinen asiakaspalvelu neuvoo ja ohjaa oikean palvelun pariin.

Voit hoitaa monia asioita kanssamme verkossa. Laajennamme digitaalisen asioinnin palveluita koko ajan. Tutustu digitaaliseen asiointiin sivuillamme(avautuu uuteen ikkunaan).

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on tarjota yhdenvertaiset, laadukkaat ja oikea-aikaiset hyvinvointipalvelut kaikille satakuntalaisille.