Siirry sisältöön
Toimipaikka

Työtoimintayksikkö Jopi, päivätoiminta Tinki ja kohtaamispaikka Positiimi 

Työikäisten toiminnallisen kuntoutuksen perustehtävä on edistää asiakkaan kokonaisvaltaista kuntoutumista, sekä mahdollistaa jokaisen asiakkaan oman yksilöllisen prosessin toteutuminen kuntoutumisessa. Monilla paluu työelämään tai opiskeluun on tärkeimpänä tavoitteena, mutta myös yhtä tärkeänä nähdään oman hyvän elämän löytyminen tai sen sisällön luominen. Toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio. 

Toiminnallisella kuntoutuksella on kolme toimintayksikköä Porissa; Kohtaamispaikka Positiimi, joka on kaikille avoin kohtaamispaikkatoiminta, Kuntouttava päivätoiminta Tinki, jossa on kaksi verstasta: tekstiili- ja puuverstaat, sekä Työtoimintayksikkö Jopi, jossa asiakkaat tekevät alihankintatöitä. Kaikissa yksiköissä tehdään tiivistä yhteistyötä hoitotahojen, kaupungin eri toimipaikkojen, oppilaitosten, yritysten ja kolmannen sektorin kanssa. Jopissa tehdään myös työ- ja toimintakyvyn arviointia. Moniammatillisen tiimin arvioima työ- ja toimintakyvyn arviointi jakso kestää 1-3 kk ja se päättyy loppulausuntoon, jossa todetaan asiakkaan sen hetkinen työ-ja toimintakyky.  

Palveluun tuleminen

Kohtaamispaikkaan voit tulla, kun itse haluat. Tinkiin ja Jopiin tullaan ensin toimintaan tutustumaan INFOON, joka on joka viikko torstaisin klo: 12.30. Asiakkaan työntekijä tekee yhdessä asiakkaan kanssa lähetteen Jopiin. Tinkiin tullaan sopimalla puhelimitse aika haastatteluun. Toimipisteissämme toimii tärkeänä osana työhönvalmennus, josta vastaa yhteinen työvalmentaja. Asiakkaat voivat halutessaan tavata työvalmentajaa jatkopolkujen selvittämiseksi, esimerkiksi työpaikan löytämiseen avoimilta markkinoilta, opintojen aloittamiseksi tai loppuun saattamiseksi. 

Yhteystiedot

Työtoimintayksikkö Jopi

Työtoimintayksikössä on mahdollisuus kuntoutua alihankintatöitä tehden työtoiminnan ja yhteisöllisyyden avulla.

Palveluajat

Aukioloajat
maanantai–torstai 08:00–16:00
perjantai 08:00–14:00

Puhelin


Kuntouttava päivä- ja työtoiminta Tinki

Tinki on tarkoitettu kaikille, jotka hyötyvät yksikön säännöllisestä ja tavoitteellisesta toiminnasta sekä palveluohjauksesta.

Palveluajat

Aukioloajat
maanantai–torstai 08:00–16:00
perjantai 08:00–14:00

Puhelin


Kohtaamispaikka Positiimi

Positiimi on matalan kynnyksen palvelu, joka on tarkoitettu kaikille porilaisille aikuisille jotka haluavat tavata muita ihmisiä turvallisesti.

Palveluajat

Aukioloajat
maanantai–torstai 09:00–15:00
perjantai 09:00–14:00

Puhelin