Siirry sisältöön
Toimipaikka

Kokemäki kohtaamispaikka Kumu 

Aikuisten Kumu

Päiväkeskus Kumu on matalankynnyksen kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu 18-65 vuotiaille mielenterveys –ja päihdeasiakkaille ja työttömille työnhakijoille, jotka tarvitsevat mm. tukea, palveluohjausta, työvalmennuksellista ohjausta ja päiviinsä sisältöä. Kumu on avoinna arkisin klo 9.00 – 14.00.  

Kumussa on viikko-ohjelmassa erilaista ryhmätoimintaa, kädentaidon töitä, tehdään retkiä ja vietetään aikaa yhdessä turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä.  

Nuorten Kumu

Nuorten Kumussa järjestetään ryhmätoimintaa maanantaista torstaihin klo 9–13. Nuorten Kumun toiminta on suunnattu 18-29 nuorille aikuisille. Toiminnan sisältö on matalan kynnyksen toimintaa ryhmässä kohtaamispaikka Kumun yhteydessä. Ryhmätoiminnan lisäksi sosiaaliohjaajalta saa tukea ja ohjausta mm. arkeen, tulevaisuuden suunnitteluun, opiskeluun hakeutumiseen, toimeentuloon ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa.   

Kumussa on tarjolla edullisesti aamupalaa ja lounasta etukäteen ilmoittautumalla.  

Molempiin Kumun toimintoihin voi vain tulla tai oma ohjaaja/työntekijä voi soittaa Kumun ohjaajille ja sopia tapaamisesta.